ΟΙ 30 ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

πηγή: Intime
 

Ό,τι λέει ο αποδυτηριάκιας. Αυτοί οι 30 που «βρέθηκαν» στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό πριν το 90 της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό θα τους έβλεπες το ίδιο και στο πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα! Ό,τι λέμε. Αν, δηλαδή, έκανε το γκολ ο Ολυμπιακός στο 2', θα βλέπαμε όλοι το ίδιο σκηνικό.

Όπως κι εάν αντί του Ολυμπιακού σκόραρε η ΑΕΚ! Πάλι θα έκαναν το «ντου» αυτοί οι 30. Που πιθανόν να ήταν 50 ή, 20. Γιατί;

Δεν υπάρχει «Γιατί». Δεν υπάρχει λογική, ούτε διάλογος με τον εγκληματία που ψάχνει την αφορμή να δηλώσει με το δικό του τρόπο την παρουσία του σ' ένα τόσο πολυδιαφημισμένο γεγονός. Έχει κι αυτός, που θα μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο, το δικό του ρόλο στην κοινωνία. Όπως το ρόλο τους έχουν ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης, ο διαιτητής, ο Κοντονής, ο ποδοσφαιριστής, ο δημοσιογράφος.

Να το καταλάβουμε. Όλοι, κόμματα και μήντια, αστυνομία και δικαιοσύνη, στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν αποφασίσει να τελειώνουν με την αλητεία των γηπέδων.

Από τη μία είναι το κράτος, το σύμπαν της Ελλάδος και από την άλλη είναι 30 κωλόπαιδα. Και ποιος αποφασίζει για το πρωτάθλημα; Οι 30 αληταράδες. Αυτή είναι η αλήθεια. Κανένας Σταύρος Κοντονής δεν αποφάσισε να γίνει, να μη γίνει πρωτάθλημα. Να συνεχιστεί, να μη συνεχιστεί με κλειστές, με ανοικτές πόρτες. Οι 30 αποφασίζουν. Απ' αυτούς τους 30 εξαρτάται τι γίνεται.

Γιατί παιχνίδια χωρίς κόσμο; Από το φόβο των 30, για να κάνουμε ταμείο. Αυτοί οι 30 την έχουν βρει στο γήπεδο. Θα μπορούσαν να γουστάρανε να κάνανε παιχνίδι στη Βουλή.
Τι θα γινότανε; Θα έκλεινε ο Τσίπρας το κοινοβούλιο. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Ξευτυλίστηκε πάλι το μπουρδέλο!