ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Ο ξένος τύπος μ΄ένα πράμα ασχολήθηκε. Με τι άλλο; Με την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ και τη διακοπή τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό που όφειλαν να κάνουν και τα ελληνικά μήντια.

Στα παπάρια τους. Ποιος ασχολείται με την ομαλή διεξαγωγή ενός παιχνιδιού στο γήπεδο. Στα παπάρια μας, κερδίσαμε. Τον σχίσαμε. Σας πηδήξαμε. Έτσι το είδαν το έργο. Από την άλλη, άτυχη η ΑΕΚ. Όλοι, δηλαδή, αγνοούν την ουσία, ότι έξω δίνουμε την εικόνα μίας κοινωνίας Μάου-Μάου.

Οι Πορτογάλοι τα χώνουν στον πατριώτη τους Περέιρα. Φώς φανάρι ότι είναι «σεσημασμένος» ο προπονητής του Ολυμπιακού να προκαλεί τον αντίπαλου με τις δήθεν... προπονητικές του ενέργειες, αντιδράσεις. Γνωστό τι έκανε στη Λεωφόρο.

Και μετά το γκολ του Χάρα, όπως ο σκόρερ έτσι και ο Πορτογάλος προπονητής έτρεξε προς τη γωνιά του κόρνερ. Μόνο που ο Περέιρα πήγε ακόμα παρά πέρα κι αν δεν τον συγκρατούσε ένας ψηλέας μπορεί να έτρεχε και στα κουλουάρ. «Δεν ήθελα να προκαλέσω. Ετσι είμαι», είπε μετά. Συμφωνώ μαζί του. Δεν ήθελε να προκαλέσει. Αυτός είναι. Ενας σεσημασμένος προκλητικός. Το λένε κι οι δικοί του.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν έγινε καμμία εισβολή ΑΕΚτζήδων!!!