ΞΕΥΤΥΛΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!

πηγή: Intime
 

Το κράτος είναι παντοδύναμο. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Έχει τέτοια δύναμη το κράτος που μόνον το κουμπί να πατήσει σε τελειώνει. Σε κάνει ασπιρίνη. Σε στέλνει. Σε μαζεύουν κομμάτια.

Μιλάω για το κράτος, όχι τους κρατικούς λειτουργούς. Οι Κοντονήδες, σημερινοί και χθεσινοί είναι νούμερα. Σκέτα. Μόνον νούμερα. Τίποτα άλλο. Νούμερα καραμπινάτα. Γιατί;

Έχουν τη δύναμη του κράτους στα χέρια τους και δεν ξέρουν να τη χρησιμοποιήσουν. Σα τον άλλον που κρατάει πιστόλι και είναι ανίκανος να το οπλίσει, να πυροβολήσει.

Είναι και το άλλο, βέβαια. Οι διάφοροι Κοντονήδες, σημερινοί και χθεσινοί, να μη θέλουν να πυροβολήσουν. Και βγαίνουν στο μπαλκόνι αρματωμένοι με τα όπλα του κράτους, και... απειλούν με το στόμα. Γελοία κατάσταση. Γελοιωδέστατη.

Το ξαναλέω. Το κράτος είναι τόσο δυνατό που κάτι τυπάκια άρρωστα και φουκαριάρικα σαν κι εκείνα που διέκοψαν το ΑΕΚ-Ολυμπιακός τα πακετάρει ΠΡΙΝ τσαμπουκαλευθούν.

Φοβερό, ε; Να είναι μπουρδέλο το ελληνικό κράτος. Να έχει επιστρατευθεί ο κρατικός μηχανισμός για να προστατεύσει ένα ντέρμπυ που το έκαναν μπίλιες 30 αλητόπαιδα. Άντε, ρε, λέω για τους Κοντονήδες, τράβάτε να κάνετε μία άλλη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Σεσημασμένος προκλητικός ο κύριος Περέιρα