ΓΙΑ ΞΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Είσαι ο Μαρινάκης κι έχεις απέναντί σου τον προπονητή της ομάδας που σέρνεται. Τι περιμένεις να ακούσεις από τον Βίτορ Περέιρα; Το τελευταίο να μην αρχίσει να σε παραμυθιάζει. Να το ρίχνει στις δικαιολογίες ο υπάλληλός σου. Γιατί;

Επειδή υπάρχει και το αύριο. Επειδή δεν είσαι πρόεδρος του Ολυμπιακού για ένα μήνα ακόμα. Επειδή θέλεις να ξέρεις τι θα κάνεις. Και οι κινήσεις σου σαν αφεντικό της ΠΑΕ θα γίνουν με βάση το τι υπάρχει σήμερα. Ποιες ανάγκες έχει η ομάδα.

Αυτό που έχω ξαναπεί. Το παιχνίδι είναι του μεγαλομέτοχου. Αυτός αποφασίζει. Ο προπονητής είναι εργαλείο του Μαρινάκη, δεν είναι ο εφοπλιστής, ο δώσε δώσε, ο αγόρασε αγόρασε τον κάθε Περέιρα.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι τι είπε μετά το 1-0 με την ΑΕΚ ο Περέιρα στον Μαρινάκη. Ο Πορτογάλος μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Να τα βλέπει έτσι ή, αλλοιώς. Να κάνει εκείνες ή, τις άλλες προτάσεις, για να βρει τον εαυτό της η ομάδα, που σήμερα έχει τα μαύρα της χάλια. Που έπαιξε δυο φορές με ομάδα Β' εθνικής, την ΑΕΚ, και σε 200 λεπτά περίπου έπαιξε στη σούμα 24 λεπτά μπάλλα και πέτυχε μόνον δύο γκολ.

Το ότι στη συνάντησή τους ο Μαρινάκης δεν είπε στον Περέιρα όλα όσα έχει μαζέψει στο κεφάλι του, αυτό σημαίνει ότι ο εφοπλιστής δεν αισθάνεται ασφάλεια με τον Πορτογάλο.

Συμπέρασμα. Αν δεν βελτιώσει ο Ολυμπιακός την αγωνιστική του εικόνα, τότε ο Μαρινάκης έχει για ξου και τον Περέιρα. Μήπως έχει ξεκινήσει κιόλας ο χοντρός να βρει ποιος θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Σε ψυχολόγο ο Βίτορ Περέιρα!