Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Αυτό είναι ένα βήμα παραπέρα. Να αναγνωρίζει τις ευθύνες της η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους 30 μπουκαδόρους που κατάφεραν εκείνο που ήθελαν, να διακόψουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν το συζητάμε ότι αυτοί οι 30 πήγαν στο γήπεδο γι' αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟ το σκοπό. Να κάνουν τη ζημιά. Γιατί;

Περίμεναν πώς και πώς την ευκαιρία για να δράσουν. Σκασμένοι θα έφευγαν από το γήπεδο αν ο διαιτητής, ο Περέιρα, ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν τους έδινε την αφορμή. Τελικά, μπήκε το γκολ στο 89 και σα να ήταν συνενοημένοι ανατίναξαν τον αγώνα. Προς γενική κατάπληξη των 65.000 θεατών.

Λέμε, λοιπόν, ότι η ΑΕΚ έκανε αυτό που μέχρι σήμερα καμμία ΠΑΕ δεν είχε τολμήσει. Όργια έγιναν π.χ. στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, εκείνο με τα ψάρια στον πάγκο, και για τον Ιβάν Σαββίδη η ζούγκλα της Τούμπας ήταν εκκλησία. Και στο πρόσφατο ντέρμπυ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού ο Αλαφούζος δεν αποδέχθηκε εκ των προτέρων της ευθύνες του, ούτε την αναμενόμενη τιμωρία. Όπως, δηλαδή, έκανε η ΑΕΚ την επομένη της ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Και μόνον ότι η ΑΕΚ ζητάει συγγνώμην για τους 30 εισβολείς, είναι αρκετό για να πεις ότι πράγματι αυτό αποτελεί ένα βήμα παραπέρα. Και ότι αποδέχεται την καμπάνα πριν την αποφασίσει η αθλητική δικαιοσύνη.

Τελικά, αυτοί οι «30» είναι πράγματι 30; Απορώ. Τους έχουν μετρήσει, μήπως είναι 27, ίσως 36.

Όλος ο κόσμος τους έχει «μετρημένους» 30, περίεργο, αλήθεια. Αποτελούν μία «ομάδα» αυτοί οι «30», ένα «απόσπασμα», τους γνωρίζουν προσωπικά ποιος είναι ποιος;

Μια τελευταία κουβέντα. Αυτά τα 30 ρεμάλια, αυτά τα χαμένα κορμιά, αφού «πέτυχαν» να ξευτυλίσουν ένα κράτος, να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές σ' ένα μείζον τηλεοπτικό συμβάν, φούσκωσαν από υπερηφάνεια και έδωσαν ένα ανεπανάληπτο νόημα στην ανυπόληπτη ζωή τους.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόστιμο ο Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού