ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο κύριος Ιάκωβος Αγγελίδης θα επιληφθεί σχετικώς του σχεδιασμού του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας σαιζόν. Σε συνεργασία, βέβαια, με τον νέο τεχνικό διευθυντή που θα προσλάβει η ΠΑΕ. Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Νούμερο ένα, για να ξέρουμε τι λέμε. Ο Αγγελίδης είναι Κύπριος. Έλληνας, Κύπριος, ίδιο πράμα είναι . Της προσαρμογής, δηλαδή. Γνώρισμα της φυλής μας. Εύκολα προσαρμοζόμαστε και στα αυγά και στα καλάθια. Σ' ό, τι παίζει.

Νούμερο δύο, άλλος ο Ζήσης Βρύζας, που παρίστανε τον τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟΚ, άλλος ο Τζόρντυ Κρόιφ που θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Αγγελίδης. Ο υιός Κρόιφ που γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και ο πατέρας του Γιόχαν του έδωσε το όνομα του πολιούχου της πόλης, είναι Ολλανδός. Βορειοευρωπαίος, άρα όχι εύκολος στην... προσαρμογή.

Στον ΠΑΟΚ τα βλέπουν τόσο απλά τα πράγματα. Έλα, Βρύζα, να κάνεις τον τεχνικό διευθυντή, ας μην έχεις προϋπηρεσία στο αντικείμενο, κάνε και τον πρόεδρο, και τον υπεύθυνο μεταγραφών, και τον αρμόδιο σύμβουλο γενικών καθηκόντων κ.λ.π. κ.λ.π.

Ο Ολλανδός, ο Άγγλος, ο Γερμανός δεν δουλεύουν αέρα πατέρα. Θα κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν. Αυτά που έχουν μάθει. Αυτά που γράφουν στα κιτάπια τους. Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Κρόιφ δεν είναι προπονητής. Δεν θα τους πεις αύριο, όπως στον Γεωργιάδη, κάνε και τον προπονητή. Ή, θα διώξει αύριο τον Αγγελίδη ο Σαββίδης και θα πει του Τζόρντυ, υπάλληλός μου είσαι, γίνε και πρόεδρος.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΑΟΚάρα και το Ολυμπιακάκι