Ο,ΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ!

πηγή: Intime
 

Πριν από πολλά χρόνια, σου εξομολογούμαι κάτι προσωπικό, είχα πάει σ' ένα θεατράκι, επί της οδού Κανάρη, να παρακολουθήσω μια παράσταση που μ' ενδιέφερε. Δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν το περίμενα ποτέ. Ήμουν ο μοναδικός θεατής! Οι τρεις ηθοποιοί έπαιζαν για πάρτη μου.

Το θεατράκι δεν είχε καθίσματα, αλλά... πάγκους κολλημένους στον τοίχο. Σου λέω, ήμουν και πιτσιρικάς τότε, ότι υπέφερα μιάμισυ ώρα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Να σηκωθώ να φύγω, θα ήταν προσβλητικό για τους ηθοποιούς. Να τους πω, ρε παιδιά, πλήρωσα εισιτήριο, αλλά χαλάλι σας, σας παρακαλώ δεν το αντέχω να είμαι ο μοναδικός θεατής.

Μια αγωνιστική ακόμα στο πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Το πιο άχαρο πράμα στο ποδόσφαιρο. Με μια κουβέντα. Δεν έχει κανένα νόημα να γίνονται αγώνες σε άδειες κερκίδες. Η δουλειά του υπουργού είναι να γεμίζει τα γήπεδα, όχι να τα αδειάζει. Θα μου πεις ότι ο Κοντονής Σταύρος, που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού, δεν το αποφάσισε ο ίδιος.

Οι 30 αλήτες που διέκοψαν το ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός πήραν την απόφαση να μη γίνουν πάλι αγώνες με θεατές. Αν οι 30 δεν έκαναν τη ζημιά, τα μπετά στα γήπεδα θα είχαν παρέα. Και την πληρώνουν όλες οι ΠΑΕ.

Ο συριζαίος υπουργός μοιάζει με την τακτική της πλανηταρχίας, που κάνει... προληπτικούς πολέμους. Το αμερικάνικο πεντάγωνο στέλνει στρατά σε κάθε χώρα που... υποψιάζεται ότι μπορεί να βοηθάει την διεθνή τρομοκρατία ή, να απειλεί την ειρήνη. Έτσι και ο Κοντονής Σταύρος. Υποψιάζομαι ότι οι χούλιγκαν θα κτυπήσουν και κλείνω τις πόρτες στα γήπεδα.

Διαβάστε ακόμα:

Do you know Giahos ore Ibra?