ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στον ΠΑΟΚ. Ο Κοντονής Σταύρος μας έκανε το χατήρι και άνοιξε τις πόρτες στα γήπεδα, όμως στην Τούμπα μετρημένοι ένας προς ένα δεν ήταν περισσότερα από 1472 άτομα. Τι να πάει να δει ο άλλος, όταν στην ομάδα όλα έχουν γκρεμιστεί. Η παρουσία του Γεωργιάδη στον πάγκο τα λέει όλα, καμπούρη γράμματα.

Από το ημίχρονο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε δηλώσει, πρώτα στους παίκτες, την απόφασή του να παραιτηθεί. Πριν, δηλαδή, να τον παραιτήσουν. Ο χρόνος είναι μεγάλος, υπέραρκετος για να έβρισκε η ΠΑΕ τον αντικαταστάτη. Ποια ΠΑΕ; Είπαμε. Δεν υπάρχει τίποτα όρθιο.

Η «επιλογή» Γεωργιάδη φανερώνει το κραυγαλέο, το τεράστιο κενό διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι ένα μαγαζί που δουλεύει αέρα πατέρα. Ουδείς αποφασίζει, ουδείς εποπτεύει, ουδείς ξέρει τι γίνεται. Το μεγαλύτερο χαστούκι το πήραν από τους 1471, στο ξαναμέτρημα βρέθηκαν ένας λιγώτερος.

Εμφανίστηκε Βρύζας στα αποδυτήρια. Άλλο ανέκδοτο αυτό. Άλλος παραιτημένος που συνεχίζει, κι αυτός σε ρόλο αδιευκρίνιστο, δηλαδή επί της ουσίας ανεύθυνος. Φαίνεται πως έπρεπε πρώτα να απομακρυνθεί ο Αναστασιάδης και μετά, τόσο… αργοπορημένα να επισκεφθεί τα αποδυτήρια ο πρώην τεχνικός σύμβουλος, ο πρώην πρόεδρος και πάντα απαραίτητος Βρύζας.

Διαβάστε ακόμα:

Τι έκανε ο Σαββίδης στη γιούχα για τον Γεωργιάδη