ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

 

Θλιβερό. Ελάχιστοι γαύροι στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μελαγχολικό πέρα για πέρα ένα γήπεδο άδειο όταν στον αγωνιστικό χώρο παίζει ο πρωταθλητής που τυχαίνει να είναι και η δημοφιλέστερη ομάδα της χώρας. Δεν υπάρχει περίπτωση οι οπαδοί του Ολυμπιακού να είχαν κακή πληροφόρηση. Ότι, δηλαδή, ο Κοντονής Σταύρος δεν είχε επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Για δεύτερο ματς, μετά από εκείνο κόντρα στην Ξάνθη, μπορώ να πω ότι ο Μαρινάκης έχει σχέδιο σε βάρος της εθνικής ομάδας. Το πράγμα μιλάει μόνο του. Και με Ξάνθη και με τον Αστέρα ο Περέιρα παρουσίασε ενδεκάδα με δέκα αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές. Μοναδικός Έλληνας ο Σιόβας. Μιλάμε για κανονικό σαμποτάζ του Μαρινάκη στον Μαρκαριάν.

Σε παρακαλώ. Εάν δεν πάρει η εθνική ομάδα παίκτες από τον πρωταθλητή, σε ρωτάω από ποια ομάδα θα πάρει. Και πώς να επιλέξει ο Αρμένης διεθνείς από ομάδα που δεν χρησιμοποιεί Έλληνες. Ο κύριος Μαρινάκης ενδιαφέρεται μόνο για την ομαδάρα του, και για τα πακέτα του τσάμπιονς ληγκ. Κάνω λάθος; Όχι, δεν κάνω λάθος, όσο κι αν αστειεύομαι. Καμμία ευθύνη δεν έχει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού όταν επιτρέπεται και ενδεκάδα με ένδεκα ξένους.

Το θέμα είναι τι θα κάνει η Ελλάδα. Η ομοσπονδία, δηλαδή. Όχι η κάθε ΠΑΕ που κυττάει τα συμφέροντά της και καλά κάνει. Η ΕΠΟ τι κάνει. Η σούπερ ληγκ τι κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης ανάμεσα σε Πανόπουλο και Μελισσανίδη