Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ

πηγή: Intime
 

Μια μεγάλη αλήθεια έβγαλε ο πρώην του ΠΑΟΚ Νίκος Βεζυρτζής. Ένας άνθρωπος που για χρόνια ήταν διοίκηση τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο. Αν μη τι άλλο, το πρώτο που διδάσκεται ο «αθλητικός παράγων» είναι η ψυχολογία της εξέδρας. Σου λέω την ουσία.

Αυτό που λέγεται «παράγοντας», ούτε αθλητισμό ενδιαφέρεται να μάθει, ούτε και την τέχνη του διοικείν. Ένα είναι αυτό που τον καίει, πως να τα έχει καλά με τον κόσμο. Με την εξέδρα. Και τι είναι αυτό που θέλει η εξέδρα.

Η μεγάλη αλήθεια του Νίκου Βεζυρτζή είναι ότι «αυτό που βλέπουμε σήμερα στον ΠΑΟΚ είναι έργο χιλιοπαιγμένο». Ακριβώς αυτό είναι. Είτε είναι Μπατατούδης και Ζαγοράκης, είτε Γούμενος και Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ δίνει πάντα γλαρόσουπα στον κόσμο του. Γι' αυτό απομακρύνθηκε από την ομάδα ο κόσμος, λέει ο Βεζυρτζής. Γι' αυτό άδειασε η Τούμπα.

Γνωστό από την εποχή του Νώε. Ο κόσμος, κάθε ομάδας ο κόσμος, θέλει νίκες. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που ο άλλος γίνεται οπαδός. Ψάχνει μια χαρά, μια ελπίδα, όχι να μαυρίζει η ψυχή του.

Και αφού τα χώνει στους «συνεργάτες» και τους «συμβούλους» του Ιβάν Σαββίδη ο Βεζυρτζής λέει και το άλλο: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βαρέθηκε...». Λάθος! Κανένας κόσμος δεν βαριέται. Έτσι και σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΟΚ, επιτόπου θα γεμίζει πάλι η Τούμπα.

Διαβάστε ακόμα:

Τιμωρείστε τα γλειφτρόνια τους επιθετικούς