Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΟ... ΧΑΝΤΜΠΩΛ

πηγή: Intime
 

Ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος, όπως και κάθε άλλος κυβερνητικός στη θέση του, είναι ένας τίποτας μπροστά στον χούλιγκαν της εξέδρας. Όπως το λέω. Ο χούλιγκαν είναι υπαρκτός, ο υφυπουργός είναι ανύπαρκτος. Ο μεν χούλιγκαν στην πράξη δείχνει όποτε γουστάρει την ύπαρξή του. Ο δε υφυπουργός δείχνει κι αυτός την παρουσία του, όμως με το στόμα. Με τα λόγια. Και με τα...νομοσχέδια για την πάταξη της βίας.

Είναι πράγματι ο τίποτας ο υφυπουργός απέναντι στον χούλιγκαν; Σε καμμία περίπτωση. Η δύναμη του κράτους είναι συντριπτική. Αρκεί να γνωρίζεις τι εστί κράτος και επίσης να γνωρίζεις το χώρο. Το τι παίζει.

Αυτά που έγιναν στον τελικό του κυπέλλου χάντμπωλ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήταν μία ακόμα απάντηση της χουλιγκανοκρατίας στον Κοντονή Σταύρο. Δεν υπάρχεις για εμάς, του λένε. Δεν σε βλέπουμε μπροστά μας. Είσαι ο τίποτας, ο κανένας, ένας ακόμα παραμύθης.

Το σκηνικό έγινε στο χάντμπωλ. Είπαμε. Όπου γουστάρουν τα παιδιά θα κάνουν τους τσαμπουκάδες τους. Όποιο παιχνίδι, ποδοσφαίρου ή, βόλεϋ, μπάσκετ ή, πόλο θα το κάνουν μπουρδέλο. Γιατί; Όποιος θέλει απάντηση είναι εκτός κόλπου. Έχει χαμένη τη μπάλλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σαλιαρέλης φυγάδευσε τον Κοσκωτά