Ο ΠΑΟΚ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Πανηγυρίζουν κάποιοι παοκτσήδες γιατί ρυθμίστηκαν τα χρέη της ΠΑΕ. Περίεργο. Λες και το κράτος με την απόφαση της κυβέρνησης διευκολύνει τους ίδιους. Λες και αυτοί που πανηγυρίζουν βγήκαν από τη δύσκολη θέση. Λες και αυτοί θα πλήρωναν τους φόρους, τα πρόστιμα, τις προσαυξήσεις, τα χρέη.

Θα σου πω εγώ τι συμβαίνει. Είναι πανηγυρτζήδες. Πουλάνε πανηγυριλίκι. Χαρούλες. Όπως με την ίδια ευκολία και την ίδια ανευθυνότητα βγαίνουν στην πίστα και χορεύουν το συρτό της δικαιολογίας. Τον καλαματιανό της αδικίας.

Τον κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ. Τον αδικάνε. Όλα καλά στον ΠΑΟΚ τώρα που κανονίστηκε το πρόβλημα με τα χρέη. Αυτό είναι το έργο. Αστήρικτες δικαιολογίες, αστήρικτοι πανηγυρισμοί.

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει αληθινός πρωταγωνιστής αν δουλέψει. Έστω αν δουλέψει καλύτερα απ' ό, τι ο Παναθηναϊκός. Δεν κατάλαβα. Το κατεστημένο, το παρασκήνιο, η εγκληματική οργάνωση βοηθάει τον Παναθηναϊκό και τρικλοποδίζει τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω.

Και το κύπελλο πήρε ο Παναθηναϊκός και είναι μπροστά από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Με λιγώτερα λεφτά απ' ό, τι ο ΠΑΟΚ. Με όχι καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Δεν ξέρουν στον ΠΑΟΚ το να δουλεύω τόσο στη διοίκηση, όσο και στα αποδυτήρια. Οργανωμένα και μεθοδικά. Νοικοκυρεμένα. Εκεί πονάει ο ΠΑΟΚ, όχι στα... χρέη. Δεν είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα χρέη. Όλες οι επιχειρήσεις χρωστάνε, ακόμα και οι κερδοφόρες, και οι περισσότερο υγιείς.

Ο δε Ιβάν Σαββίδης δεν είναι μόνον να πληρώνει. Αλλοίμονο. Ούτε να καλύπτει τα χρέη τα δικά του και των προηγούμενων. Ο Σαββίδης, για να ξέρουμε τι λέμε, είναι επενδυτής. Να βάζει τα λεφτουδάκια του και να τα παίρνει πίσω με ένα άλφα κέρδος. Την πούτσισε ο ΠΑΟΚ αν ο επενδυτής δεν κερδίζει κάθε χρόνο.

Το κράτος ούτε βοηθάει, ούτε πολεμάει τον ΠΑΟΚ. Τι μαλακές είναι αυτές που χρόνια σαλιαρίζουνε. Το κράτος ψοφάει να παίρνει τα λεφτά του. Όσα μπορεί. Όσα αρπάει. Με ρυθμίσεις, με διευκολύνσεις. Το ζητούμενο είναι το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, όχι το κράτος. Προς το παρόν, με Σαββίδη ο ΠΑΟΚ είνα τρία χρόνια αποτυχημένος.

Διαβάστε ακόμα:

Χοντρό παρασκήνιο με Σαββίδη, ΠΑΟΚ για ΠΝΠ