Ο ΠΕΡΕΙΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ

πηγή: Intime
 

Το παλεύει ο Περέιρα. Αυτό έχω να πω. Κι όχι αυθαίρετα. Αυτό λένε οι πηγές μου. Και δεν μιλάω για τα αισθητικά θέματα που και εκείνα έχουν τη σημασία τους. Ο Πορτογάλος δεν ξεκίνησε από την ίδια αφετηρία με τον προκάτοχό του Μίτσελ, που είναι μοντελάκι, όπως μας έχει υποδείξει και ο εκδιωχθείς από τον Ολυμπιακό Βάις.

Με δυο νούμερα μικρότερο σακάκι από το κανονικό και φάτσα Κλουζώ πρέπει να πείσει δυο φορές για την ικανότητά του κι όχι μία. Ο Περέιρα είναι η αλήθεια ότι ξεκίνησε πολύ στραβά. Δεν είχε καμμία ιδέα πού πήγε. Σε μια ομάδα που θέλει να είναι ξεκάθαρα πρώτη στην Ελλάδα, να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και να κάνει πορεία στην Ευρώπη. Επίσης να μην τρώει γκολ.

Αντιθέτως, ο Περέιρα νόμιζε ότι ήρθε ως άρχοντας. Πορτογάλος προπονητής, σου λέει. Μόνο που όσοι τον είπανε Μουρίνιο, το έκαναν ειρωνικά. Για να το πάμε παρακάτω. Ο Πορτογάλος έχει ανθρώπους που εμπιστεύεται και οι οποίοι τον έχουν ενημερώσει για το κλίμα. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δοκίμασε πολλά. Εδειξε ότι έχει ιδέες. Δεν ξέρω αν θα είναι σωτήριες για την παραμονή στην ομάδα. Πάντως, το ξέρει και ο ίδιος ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν παίζεται μόνο η παραμονή παικτών όπως ο Κασάμι ή ο φευγάτος Αφελάι, αλλά και του ιδίου.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να μην φτάσει για να του εξασφαλίσει την παραμονή. Χρειάζεται καλές εμφανίσεις και ανάδειξη παικτών που δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής. Η στροφή στον Μπενίτες είναι υπέρ του Περέιρα. Ο Χάρα, παρότι επιμένει, μάλλον είναι χαμένη υπόθεση. Το περίεργο είναι ότι τον διασώζει μέχρι στιγμής τον Αργεντίνο ο Μπενίτες. Και οι δυο μπορεί και να γλιτώσουν το κεφάλι του Περέιρα.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκης ή Κόκκαλης ζυγίζει περισσότερο;