ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

 

Είναι ολοφάνεερο ότι η κόντρα του Κοντονή Σταύρου με την ΕΠΟ και τις ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ γίνεται για το show. Να δείξει ο υπουργός ότι είναι υπαρκτός. Ότι είναι «κάτι άλλο», όχι μία από τα ίδια, όπως οι προηγούμενοι υπουργοί αθλητισμού. Ότι αυτός είναι... αποφασισμένος να παρέμβει πολιτικά για να σιάξει τα πράγματα.

Το έργο, βέβαια, έχει ξαναπαιχθεί. Μια ιστορία σκέτο θέατρο. Και οι μάγκες του ΠΑΣΟΚ και ο άλλος της ΝΔ, ο Ορφανός, λάνσαραν το παραμυθάκι ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ πρστατεύοντας το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ στην πραγματικότητα έκλειναν τα μάτια στη διαφθορά του ντόπιου ποδοσφαίρου. Φαιδρό σκηνικό.

Το ποδόσφαιρο οπωσδήποτε είναι της πλάκας σαν οργάνωση στην Ελλάδα και ακριβώς λόγω της απουσίας δομών παίζει μπάλλα η διαφθορά, και γι' αυτό ευθύνη έχουν σε μεγάλο βαθμό τόσο η κυβέρνηση, η κάθε κυβέρνηση, όσο και τα επιχορηγούμενα από το δημόσιο κόμματα. Αυτά μέχρι σήμερα. Ο Κοντονής Σταύρος τι βιόλα βαράει;

Αν μέχρι σήμερα οι εταίροι δεν την έδιωξαν την Ελλάδα από την Κομισιόν είναι γιατί δεν τους συμφέρει. Γιατί θα προκαλέσουν ζημιά στο ευρώ. Γιατί οι ίδιοι θα υποστούν οικονομική βλάβη. Με το ποδόσφαιρο grexit το πράμα είναι αλλοιώς. Καμμία ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, καμμία άλλη χώρα εκτός Ελλάδος δεν έχει να χάσει τίποτα αν η εθνική ομάδα και οι ΠΑΕ του πρωταθλήματος δεν περνάνε τα σύνορα.

Πέρα απ' αυτό. Ο Κοντονής Σταύρος άρχισε την κόντρα αλά Βαρουφάκης Ουάου για να αλλάξει κάτι στο πρωτάθλημα, υποτίθεται. Έχει κάθε δυνατότητα να το πετύχει χωρίς να ακουμπήσει το αυτοδιοίκητο. Απλά δεν ξέρει τι οφείλει να κάνει.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν πουλάς καουμποϋλίκι της πλάκας