Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΤΟ ΖΥΓΙ

πηγή: Intime
 

Απόψε δεν τελειώνει το πρωτάθλημα, δεν γαμιέται το πρωτάθλημα. Απόψε, κατά πάσα πιθανότητα, κληρώνει ο πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός. Ποιος άλλος; Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει άλλος, κανένας άλλος για να είναι πρωταθλητής. Μόνον ο Ολυμπιακός, που δεν παίζει για το πρωτάθλημα, εννοώ για τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος, παρά μόνον για πάρτη του. Να πάρει ένα ακόμη κατσαρόλι. Κι αυτό θα είναι το 42, για όποιον δεν κάνει λάθος στο μέτρημα.

Ο δρομέας έκοψε πρώτος το νήμα με νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Μπράβο στο παλληκάρι. Ένας άλλος δρομέας έκανε νέα ατομική επίδοση. Μπράβο και σ' αυτό το παλληκάρι.

Στην άλλη πλευρά του σταδίου γίνεται το άλμα εις ύψος. Νικητής ανακηρύσσεται κάποιος με επίδοση που έκαναν άλτες αντοπάριστοι πριν 50 χρόνια. Επειδή οι αντίπαλοι ήταν απροετοίμαστοι, φτωχοί, κουτσοί, τραυματισμένοι. Πόση αξία, όμως, έχει το μετάλλιο του νικητή όταν κέρδισε αντιπάλους σαφώς κατώτερους, και προβληματικούς;

Ο γάβρος θα σου πει, και έχει κάθε δικαίωμα να το πει, ότι Εγώ ξέρω ότι το ξαναπήρα, από το 41 έφθασα στο 42, όλα τα άλλα τα περίεργα που λέτε τα γράφω. Το ίδιο και ο Μαρινάκης. Το ζυγίζω, θα σου πει, σε χρυσάφι το πρωτάθλημα. Έχει την ίδια αξία και την ίδια περηφάνεια, στο φινάλε δεν φταίει ο Ολυμπιακός αν κάποιες άλλες ομάδες μειονεκτούν σε πληρότητα και υγεία, σε σύγκριση με τον θρύλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο το Σαραβάκο