Η ΑΕΚ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

πηγή: Intime
 

Έκλεισε η δουλειά για ΑΕΚ και Ηρακλή, τις δύο ομάδες που επανέρχονται στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν, δηλαδή, κλεισμένη η δουλειά, αλλά μετά το 2-1 του Ηρακλέους μπήκαν και οι σφραγίδες της ιστορικής επιστροφής και για τους δυο. Ο Κούγιας έχασε από την Λάρισα, η οποία όμως με επτά βαθμούς διαφορά είναι απίθανο να σπάσει το δίδυμο ΑΕΚ-Ηρακλέους. Επτά βαθμοί σημαίνει δύο αβάτζο παιχνίδια, δύο ήττες και πάλι δεν τρέχει τίποτα για ΑΕΚ και Ηρακλή.

Κέρδισε ο Ηρακλής γιατί δεν είχε άγχος. Αυτό είναι το μεγάλο δίδαγμα του 2-1 σε βάρος της ΑΕΚ. Με την ευκαιρία να σου πω ότι η Ξάνθη είναι χεσμένη επάνω της εν όψει της ρεβάνς στα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή. Φοβερά πράγματα. Κέρδισε την ΑΕΚ ο Ηρακλής επειδή δεν καταλαβαίνει τίποτα, δεν τον επηρεάζει ψυχολογικά η κρισιμότητα του αγώνα, και θα βαρέσει για τη νίκη και την Τετάρτη στη Ξάνθη.

Δεν είναι ένα το άγχος, δύο είναι. Το άγχος μη χάσω και το άγχος ότι πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσω. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και το ένα, και το άλλο σου κόβουν τα πόδια.

Τη νίκη ήθελε με την ΑΕΚ ο Ηρακλής και δεν κώλωσε ούτε από το όνομα της αντιπάλου, ούτε από την κρισιμότητα του πρώτου ματς στα play-off. Κέρδισε 2-1 και με την ήττα της η ΑΕΚ έβαλε πλάτη στις γριές αλλά και πριν ξαναπατήσει στη σούπερ ληγκ πήρε μια έντονη γεύση της κρυάδας που «χαρίζει» η ήττα. Έτσι, για να προετοιμαστεί και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Ότι η διαφορά που θα την χωρίζει από τις περισσότερες ομάδες θα είναι στις «λεπτομέρειες», αυτές που χωρίζουν τις ομάδες της κορυφής από τις άλλες στο σωρό.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί πήγαν στο σκυλάδικο οι πολίστριες του Ολυμπιακού