Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

πηγή: Intime
 

Δεν το είδα πουθενά γραμμένο. Περίεργο. Ο Μαρινάκης προχθές Παρασκευή πήρε κλήση από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη που ασχολείται με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα. Όχι μόνον ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αλλά και άλλοι που έχουν σχέση με την ΠΑΕ. Και γιατί το κρατάνε κρυφό;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημακόπουλος, ένας από τους καλύτερους δικηγόρους του Πειραιά, θα ζητήσει αύριο Δευτέρα από τον ανακριτή προθεσμία 15 ημερών για να απολογηθεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Μαρινάκης με την «εγκληματική οργάνωση»; Το ζητούμενο, κατά τα φαινόμενα, είναι αν ο εφοπλιστής έχει συμμετοχή στη μπόμπα που έσκασε στο φούρνο του Κωνσταντινέα, του διαιτητή του αγώνα Ξάνθης-Ολυμπιακού 1-0. Είχε χάσει το ματς ο Ολυμπιακός και πέρασε μπροστά στην βαθμολογία ο Παναθηναϊκός.

Η πλάκα είναι ότι ο Κωνσταντινέας, σήμερα βουλευτής του Σύριζα, είχε σφυρίξει 80-20 υπέρ του Ολυμπιακού, που είχε παραπονεθεί διότι στο 94 δεν δόθηκε πέναλτυ σε «ανατροπή» του Τοροσίδη από τον Βάλλα. Στην πραγματικότητα ο πρώην της Ξάνθης και σήμερα της Ρόμα, τότε παίκτης του Ολυμπιακού είχε «πέσει» επάνω στον Βάλλα.

Με την ανατίναξη του φούρνου του ο Κωνσταντινέας, καραδεξιός, έκανε όνομα και με μοτοσακό γύριζε όλα τα χωριά της Μεσσηνίας στον προεκλογικό αγώνα σαν υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα. Ξεφύγαμε.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοψήφισμα για το Grexit