KΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Θα πάει φυλακή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι ένα εύλογο ερώτημα. Όταν, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει ως τον «διευθύνοντα» της εγκληματικής οργάνωσης. Όχι απλά, δηλαδή, είναι υπόλογος ο εφοπλιστής διότι εντάχθηκε στη συμμορία αλλά και ότι αυτός έγινε ο αρχηγός της.

Εγώ ξέρω ότι στην Ελλάδα οι πρωθυπουργοί δεν μπαίνουν φυλακή. Σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης έχει δύναμη πρωθυπουργού. Σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις, κατά πάσα πιθανότητα, σε πείσμα των βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο πρωταθλητής πρόεδρος την τελευταία πενταετία, θα του απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, δηλαδή με τον Ολυμπιακό.

Είναι αυτός ένας περιοριστικός όρος. Να αποκλείσει ο ανακριτής από το ποδόσφαιρο τον Μαρινάκη, γι' αυτό, άλλωστε, το πλημμέλημα μετατράπηκε σε βάρος του σε κακούργημα.

Κάνουμε προβλέψεις. Όχι μόνον τι περιμένει τον ίδιον τον Μαρινάκη που αντιμετωπίζει τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, σχετικά με την όποια σχέση του με την εγκληματική οργάνωση. Γιατί να μην προβλέπουμε και το σκηνικό στο πρωτάθλημα, ποιο θα είναι χωρίς την «ενεργή» συμμετοχή του Μαρινάκη στον Ολυμπιακό.

Τελικά. Αν ληφθεί υπ' όψιν ότι δεν θα προφυλακιστεί ο Μαρινάκης, ο θεωρούμενος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, τότε δεν θα καταλήξει κανείς στη φυλακή. Εκτός απ ' έναν, όπως είχε σημειώσει προ ημερών ο αποδυτηριάκιας. Κάποιον της ΕΠΟ, που έχει «σχέση» με τον Κωνσταντινέα, αλλά κι αυτός μάλλον θα την σκαπουλάρει.

Διαβάστε ακόμα:

Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης!