Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

πηγή: Intime
 

Φοβερά πράγματα. Εμετικά. Και να σκεφτείς ότι συμβαίνουν σήμερα, στο σωτήριο έτος 2015, μάλιστα σε παιχνίδι των ευρωμάχων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Όχι με αντιπάλους ομάδες γειτονιάς που προσφέρονται για μπουρδελότσαρκα. Όχι σε κακόφημες συνοικίες που τις επισκέπτονται πρεζόνια να βρουν τη δόση τους.

Ένα ντέρμπυ Παναθηναϊκού Ολυμπιακού, στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις παρακαλώ, είναι ό,τι πιο υψηλό αγωνιστικό προϊόν διαθέτει ο ελληνικός αθλητισμός. Και όμως. Με τη διακοπή του χθεσινού παιχνιδιού, σύμφωνα με βίντεο της ΚΑΕ των Αγγελοπουλαίων, προέκυψε το ακατανόητο. Κάποιος έξω από τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, εντελώς άνετα, λες και ήταν ο κυρίαρχος στο συγκεκριμένο χώρο, άρχισε τις κατάρες εναντίον του Σπανούλη.

Ανατριχιαστικό. Εφιαλτικό. Ο εν λόγω κύριος σα διαβολοχτυπημένη χήρα που της σκότωσαν το παιδί της ευχόταν στον Σπανούλη να βρεθούν στον τάφο η γυναίκα του και το παιδί του.

Για το συγκεκριμένο πέρα για πέρα αηδιαστικό περιστατικό ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε ότι κατέθεσε μήνυση στον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο οποίος κύριος Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμος να καταδικάσει την από κάθε άποψη απαράδεκτη επίθεση στον Σπανούλη.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτέθηκε ο Γιαννακόπουλος με Σπανούλη