ΓΛΥΤΩΝΕΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΟΓΩ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!

πηγή: Intime
 

Ο Εργοτέλης, ο υποβιβασμένος στη Β’ εθνική, δεν έχει αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει από την Σούπερ Ληγκ διότι έχει ήδη κάνει καταγγελία σε βάρος της Κασιόπης, της ΠΑΕ από Κέρκυρα μερηά που έχει σώσει την κατηγορία. Ποια τύχη, και αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα, μπορεί να έχει η προσφυγή της ΠΑΕ του Ηρακλείου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ζούμε στην Ελλάδα. Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτέ. Που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να υποβιβαστεί ο εξάστερος μπασκετικός Παναθηναϊκός. Μην τρελλαθούμε. Είναι γνωστό ότι έχει κάνει καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της γενικής γραμματείας αθλητισμού σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αν αποδειχθεί ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραμύθι φούρναρης μεταβίβασε τις μετοχές του τότε κινδυνεύει με υποβιβασμό η ομάδα του.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Να υποβιβαστεί, δηλαδή, η Κέρκυρα από τη Σούπερ Ληγκ για το ίδιο πράγμα που ελέγχεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Μη σαλτάρουμε εντελώς. Απαλλαγή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ή, μία ποινή στα μαλακά θα αποτελεί... προηγούμενο δεδικασμένο υπέρ της Κέρκυρας.

Διαβάστε ακόμα:

Πού το πάνε οι Αγγελόπουλοι με τον Γιαννακόπουλο