ΟΙ 7 ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται να «διαβάσεις» την τελική βαθμολογία για να ζυγίσεις τι σόι πρωτάθλημα έχεις. Και μόνον ότι οι δύο απο τις 4 ομάδες που υποβιβάστηκαν, στην πραγματικότητα... δεν υποβιβάστηκαν, είναι ένα στοιχείο ολότελα αρνητικό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Νίκη Βόλου και ΟΦΗ δεν πάτωσαν, αλλά αποσύρθηκαν, για να μην ξεχνιόμαστε. Κι αυτό μειώνει... χρηματιστηριακά το πρωτάθλημα, αυτό έχει σημασία, όχι αν θίγει τις δύο ΠΑΕ.

Άλλο ένα στοιχείο που προσφέρεται για εύκολη ανάλυση από την «ανάγνωση» της τελικής βαθμολογίας. Επτά, αριθμός 7, ομάδες δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν, να ξεφύγουν κι έμειναν στον έναν πόντο διαφορά! Στους 43 βαθμούς Λεβαδειακός, Βέροια, Πανιώνιος Πανθρακικός, και στους 44 Καλλονή, Κασιόπη-Κέρκυρα και Πλατανιάς.

Μόνον «ανταγωνισμό» δεν θα το πεις αυτό. Επειδή, ρωτάω, πόσο ενδιαφέρον θα προκαλούσε ένα μίνι-πρωτάθλημα με τη συμμετοχή των 7 ΠΑΕ αυτού του γκρουπ των... ισοδύναμων ομάδων. Από την άλλη, θα πω ότι οι 43-44 αράδες με την ημιθανή αγωνιστική τους παρουσία βύθισαν το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα

Επεσε η πρώτη πιστολιά στη Βέροια!