ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ

πηγή: Intime
 

Κατηγορούμενος, λέει, είναι και ο Μαρινάκης για το αβαβά παιχνίδι Ολυμπιακού-Βέροιας. Σιγά την είδηση, ρε. Δύο πρόεδροι ΠΑΕ τα είπανε και τα συμφωνήσανε πως θα κυλήσει το παιχνίδι των ομάδων τους και ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ε, άμα έγινε έτσι, τότε δεν μπορεί να είναι κατηγορούμενος μονάχα το αφεντικό της Βέροιας, ο αξιοσέβαστος κύριος Αρβανιτίδης, αλλά και ο εξοχώτατος Μαρινάκης. Να γιατί δεν μιλάμε για μπόμπα. Σιγά τη μολότωφ.

Αφού, δηλαδή, ο ανακριτής με βάση τις καταθέσεις έφθασε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να θεωρήσει κατηγορούμενο τον έναν, τον Αρβανιτίδη, ήταν αδύνατον να μείνει απ' έξω ο άλλος, ο Μαρινάκης.

Εκτός κι αν ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας τα είπε και τα συμφώνησε ο ίδιος με παίκτες του Ολυμπιακού. Για να μπούμε στο ψητό. Πώς, λοιπόν, να στήθηκε το ματσάκι αν ο Αρβανιτίδης δεν είχε προηγουμένως συνεννοηθεί με κάποιον; Με κάποιους, από πλευράς Ολυμπιακού. Πρόεδρο, προπονητή, παίκτες.

Και τι λεέι το δικαστικό ρεπορτάζ; Ότι ο Αρβανιτίδης το έστησε το παιχνίδι όχι με τον προπονητή, ούτε με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Οι δύο λαδιάρηδες πρόεδροι έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Μάλιστα. Άρα, ο Μαρινάκης «κάτι» είπε στους παίκτες του. Σε κάποιους παίκτες του, οπωσδήποτε.

Δεν γίνεται διαφορετικά. Τι σόι σικέ ματς ήταν αυτό αν ο Μαρινάκης, που κατά το κατηγορητήριο συμφώνησε το 3-0 του Ολυμπιακού με την Βέροια, δεν είπε τίποτα σε προπονητή και παίκτες, παίκτες της ομάδας του.

Τι, λοιπόν, ο χοντρός ζήτησε από τον προπονητή του; Κάποιους παίκτες του. Εδώ σε θέλω. Αν δεν υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία να αποδεικνύεται ότι ο εφοπλιστής είχε πράγματι παρέμβαση στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, τότε δεν υπάρχει προκάτ αποτέλεσμα.

Κι αν αποδειχθεί, έστω αν ο ανακριτής θεωρήσει ότι πράγματι έγινε συμφωνία των δύο προέδρων των ΠΑΕ, μήπως συμβαίνει το άλλο. Να δούλεψε τον Αρβανιτίδη ο Μαρινάκης.

Αποδυτηριάκια, μας δουλεύεις. Σε καμμία περίπτωση. Ρωτάω. Τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες του παραμονές του αγώνα με την Βέροια. Αυτό να μου πουν. Όπως κατέθεσαν προπονητής και παίκτες της Βέροιας, ότι τους είπανε να χάσουν, να φάνε τρία γκολ, για να δέσει το πράμα χρειάζονται μαρτυρίες και παικτών από πλευράς Ολυμπιακού.

Δεν λέω ότι ο Μαρινάκης είναι της Σχολής Καλογραιών. Ούτε ότι κατέβηκε από το Άγιον Όρος. Λέω ότι δεν είμαι ανακριτής. Εισαγγελέας. Δικαστής. Δε μιλάω γι' αυτά που ξέρω, χωρίς αυτά που ξέρω να μη μπορώ να τα αποδείξω.

Διαβάστε ακόμα:

Η χολέρα έκανε βόλτα στο φινάλε