ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΗΣΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

πηγή: Intime
 

Ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος μπασκετμπωλίστας στην Ευρώπη. Τι, όμως, να το κάνεις όταν ο καλύτερος δεν το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Όπως στον αγώνα της ζωής έτσι και στην αθλητική αναμέτρηση, πολύ περισσότερο σ' αυτήν, άνευ αξίας και λοιπών σχολίων είναι το ταλέντο χωρίς και την αναμενόμενη απόδοσή του. Τον ωτ κουτύρ παικταρά τον ζυγίζεις και στην προσφορά. Ιδαίτερα στα παιχνίδια που κρίνονται οι τίτλοι.

Final Four στο μπάσκετ. Ο απόλυτος επαγγελματικός αθλητισμός. Σ' ένα παιχνίδι, στο μπάσκετ, όπου εύκολα το άτομο καπελώνει την ομάδα. Όπου ένας παίκτης με την αρνητική ή, την υπερβατική του εμφάνιση καθορίζει το αποτέλεσμα. Άρα, πρώτα μιλάς για τον συγκεκριμένο Σπανούλη και μετά για τον Ολυμπιακό. Άρα, πρώτα έχασε το πρωτάθλημα Ευρώπης ο παίκτης, ο καλύτερος της Ευρώπης, και μετά η ομάδα του.

Ποιος Ολυμπιακός και ποια Ρεάλ. Απλά η Ιστορία γράφει τα ονόματα των κλαμπ. Στο επαγγελματικό μπάσκετ κερδίζουν και χάνουν οι παίκτες. Αυτοί που σήμερα είναι στον Ολυμπιακό κι αύριο στην ΤΣ.Σ.ΚΑ., σήμερα στον Παναθηναϊκό αύριο στην Ρεάλ.

Δεν περίμενες να δώσει τη νίκη στον τελικό ο Ολυμπιακός στον Σπανούλη, αλλά τον παίκτη να δικαιολογήσει για μια φορά ακόμα το συμβόλαιό του. Δεν έγινε. Η ήττα είναι του Σπανούλη, όχι του Ολυμπιακού.

Τι συνέβη και ο παικταράς με τη φανέλλα του Ολυμπιακού υστέρησε; Κάτι συνέβη. Μόνο τυχαίο δεν ήταν που και στους δύο αγώνες του φάιναλ φωρ ο Σπανούλης ήταν ουσιαστικά απών. Μόνον αυτός ξέρει τι φταίει και γιατί δεν ήταν αυτός που όλοι περίμεναν.

Διαβάστε ακόμα:

Υποβιβασμός για δωροδοκία τιμωρημένου παίκτη