Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ... ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Τι γίνεται, ρε πούστη μου, σ' αυτό το μπουρδέλο της Ελλάδος. Πράγματα και θάματα. Πράγματα που δεν τα ξέρουν οι Ευρωπαίοι, που δεν τα κάνουν οι άνθρωποι, γιατί έτσι και τολμήσουν θα φάνε στη μάπα τη φασίνα βουτηγμένη σε τοξικά απόβλητα. Από τα μήντια.

Ο Κοντονής Σταύρος που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού μετά τη μεγαλειώδη εθνική επιτυχία να αποτρέψει το grexit που ο ίδιος προκάλεσε, αλλά με την κωλοτούμπα του στο νομοσχέδιο το γλύτωσε, αποφάσισε να δώσει συγχαρητήρια στο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Φοβερά πράγματα. Και κάλεσε στο γραφείο του την ομάδα του Ολυμπιακού.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Σουλτάνος και τσάρος, αυτοκράτωρ και δικτάτωρ, όλα αυτά είναι ο Κοντονής Σταύρος, που κάθε πρωί ξοδεύει 23 λεπτά στον καθρέπτη για να σενιάρει το μούσι του. Άσε το άλλο το απαράδεκτο, ότι κυκλοφορεί με γραβάτα. Συριζαίος της πλάκας, δηλαδή.

Επί του θέματος. Θες, σύντροφε, να συγχαρείς τον Ολυμπιακό; Να πας στα γραφεία του. Όχι να τους... δεχθείς στο γραφείο σου. Ποιος είσαι; Ο Σουλεϊμάν ο Μελαλοπρεπής.

Του είπε κάποιος παρατρεχάμενος του Ζακυνθινού ότι κτυπάει άσχημα να καλέσει στους μπασκετμπωλίστες στο γραφείο του. Κι αυτός είπε «Δεύτεροι ήρθαν, όχι πρώτοι στο φάιναλ φωρ». Του Μαρινάκη που πήρε το νταμπλ δεν θα τον καλέσει να τον συγχαρεί;

Διαβάστε ακόμα:

«Φύγε τα έχεις πάρει από τον Ολυμπιακό»