ΓΙΑΤΙ Η «ΚΑΣΕΤΑ» ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ

πηγή: Intime
 

Γιατί παραιτήθηκε ο εκτελών χρέη αρχιδιαιτητή Χριστόφορος Ζωγράφος. Επειδή από τηλεοπτική εκπομπή, τη γνωστή Δίκη του σαγώνια «παίχτηκε» κασέτα το περιεχόμενο της οποίας εκθέτει και σαν άνθρωπο και σαν λειτουργό της διαιτησίας τον κύριο Ζωγράφο. Είναι εκείνος που τον κακοποίησαν άσχημα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο άγνωστοι δράστες.

Επανέρχομαι στην παραίτηση. Τι να σημαίνει αυτή, ρωτάω. Κατ' αρχήν η κασέτα είναι προϊόν υποκλοπής. Κάποιος, για κάποιους λόγους, ίσως όχι απαραίτητα διαιτητικούς, έχωσε το «κέρατο», το «μικροφωνάκι» στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο κύριος Ζωγράφος και τον «έγραφε». Παράνομη δουλειά. Δεν στέκει σε δικαστήριο. Δεν μπορεί κανείς να στραφεί εναντίον του Ζωγράφου, στηριζόμενος στα λόγια του που χωρίς την άδεια της δικαιοσύνης τσουρνεύτηκαν.

Ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης «μετέδωσε» την κασέτα με την άδεια του εισαγγελέα. Άλλο ότι δεν στέκει σαν υλικό υβριστικό, πορνογραφικό, σεξουαλικό, οτιδήποτε. Για λόγους δημοσίου συμφέροντος, επειδή το ποδόσφαιρο ενδιαφέρει τον κόσμο, δόθηκε η άδεια της «δημοσιογραφικής» χρήσης της παράνομης κασέτας.

Σωστά ο Ζωγράφος παραιτήθηκε. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζει την ενοχή του, οτιδήποτε κάποιος του χρεώσει. Για λόγους προσωπικής ευαισθησίας και αφού κάποιοι θα αμφισβητήσουν την ακεραιότητά του, παραιτήθηκε.

Άσε το άλλο που ποτέ δεν το καταλαβαίνω. Ότι δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Ζωγράφου. Με ποιο δικαίωμα δεν δέχονται την παραίτησή του. Καμμία σημασία δεν έχει αν την δέχονται ή, όχι. Η παραίτηση ισχύει είτε την... αποδέχονται, είτε όχι.

Διαβάστε ακόμα:

«Δεν είχα κουράγιο να υποβιβάσω τον Παναθηναϊκό»