ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ «ΚΡΥΒΟΥΝ» ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΕΣΕΝ

πηγή: Intime
 

Έστω ότι ο Άρνεσεν είναι θεός. Δεν υπάρχουν θεοί στο ποδόσφαιρο, ούτε μάγοι και δακτυλουργοί. Άσε τι γράφουν σχετικοί και άσχετοι που είτε από σκοπιμότητα, είτε από χαζομάρα αποπροσανατολίζουν. Ότι τα πάντα όλα τα έχει αναλάβει ο Δανός. Ότι αυτός έχει την ευθύνη, σε επιλογές προσώπων, σε συμφωνίες, σε σχεδιασμούς και προγραμματισμούς. Άσε.

Ο Άρνεσεν δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν υπάλληλο. Ακόμα κι αν έχει παραδοθεί σ' αυτόν εν λευκώ το μαγαζί, δεν παύει να είναι υπόλογος στο αφεντικό. Στον Ιβάν Σαββίδη. Να ξέρουμε τι λέμε.

Απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπόλογος είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Όχι ο Άρνεσεν. Δεν θα μας τρελλάνουν οι πίτουρες μ' όλα αυτά που γράφουν. Δεν τον βρήκε κανένας ΠΑΟΚ, κανένας κόσμος του ΠΑΟΚ, τον Δανό. Τον επέλεξε ο Ιβάν. Που σημαίνει ότι αν αποτύχει ο γενικός δερβάναγας στον ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Άρνεσεν, θα φταίει ο γενικός... ανεύθυνος Σαββίδης.

Έστω, λέμε, ότι ο Άρνεσεν είναι θεός. Έτσι τον παρουσιάζουν τον κολλητό του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Έστω ότι είναι ο πιο κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ. Μακάρι. Η επιτυχία θα 'ναι του Ιβάν! Πρώτα του Ιβάν, που βρήκε τον άνθρωπο που χρειαζότανε, και μετά τον ίδιον τον Άρνεσεν.

Μην το ξεχνάμε. Ο Ιβάν Σαββίδης για να κάνει τη δική του δουλειά προσέλαβε και πληρώνει τον Άρνεσεν. Δεν έγινε το αντίθετο. Όχι να μην περπατήσει η δουλειά στον ΠΑΟΚ και να φταίει ο... Άρνεσεν. Γι' αυτό τον θεοποιούν τα παπαγαλάκια, φαίνεται.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτάδι στον Ολυμπιακό με τον Εσκριμπά