Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

πηγή: Intime
 

Βρώμισε η πιάτσα με το μεγάλο νέο. Ο Αλαφούζος έχει ετοιμάσει φάκελλο μ' όλα τα σχετικά και άσχετα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα και θα τον στείλει συστημένο στην UEFA. Και θα ζητάει τις προβλεπόμενες κυρώσεις σε βάρος του Ολυμπιακού. Κι όλα αυτά, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ καρμπόν που έχουν φυτρώσει δεξιά κι αριστερά, αφού ο ανακριτής με τον εισαγγελέα αποφασίσουν περιοριστικούς όρους στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πληροφορία δεν είναι πλήρης. Ο Αλαφούζος θα τον στείλει το «φάκελλο» ακόμα κι αν ο συνάδελφος του Μαρινάκης καθαρίσει την προσεχή Πέμπτη που έχει κληθεί να απολογηθεί. Ακόμα, δηλαδή, και να μην επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο Αλαφούζος θα την κάνει την κίνηση.

Υπ' όψιν ότι δεν θεωρείται παράτυπη ενέργεια μια ΠΑΕ να ''φακελλώνει'' άλλη και να την «καρφώνει», παραγνωρίζοντας την εθνική ομοσπονδία, όμως όταν απευθύνεται στην UEFA. Θα υπήρχε «διαδικαστικό» πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό στην περίπτωση που ο Αλαφούζος ζητούσε παρέμβαση της FIFA.

Ο Μαρινάκης είναι ενήμερος των προθέσεων του Αλαφούζου και ήδη έχει ετοιμάσει την αντεπίθεσή του! Βάζει στο παιχνίδι της κόντρας τους ο Αλαφούζος την UEFA; Την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ενεργοποιεί και ο Μαρινάκης σε βάρος του Παναθηναϊκού! Με ποιο τρόπο;

Κατ' αρχήν ο Μαρινάκης είναι σ΄αναμένα κάρβουνα, όσο κι αν δείχνει ότι δεν ανησυχεί που ο παληόφιλος Κοτσώνης προφυλακίστηκε για το μεγάλο φορτίο της ηρωίνης. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει σχέση με την υπόθεση, όμως το όνομά του «τραυματίστηκε» λόγω της σχέσης του με τον κουμπάρο του Κοτσώνη.

Ύστερα είναι κι αυτή η ιστορία της «εγκληματικής οργάνωσης» στο πρωτάθλημα και το ότι ο ανακριτής θεωρεί τον πρόεδρο του Ολυμπιακού έναν από τους «εγκεφάλους» της ποδοσφαιρικής συμμορίας. Ο Μαρινάκης έχει ήδη... οργανώσει την αντεπίθεσή του, τόσο για την απολογία του, όσο και για την παρασκηνιακή παρέμβασή του κατά του Αλαφούζου και του Παναθηναϊκού. Με ποιο τρόπο;

Ο Μαρινάκης έχει φροντίσει να... ενδιαφερθεί η UEFA για δύο ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα.

1. Εάν τηρήθηκε κανονικά κι όχι χαριστικά η διαδικασία αδειοδότησης από πλευράς ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του ο Μαρινάκης, σύμφωνα μ' όσα τον έχουν πληροφορήσει θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός χωρίς να δικαιούται πήρε αδειοδότηση και αξίζει τον κόπο να διευρευνήσει την υπόθεση η UEFA.
2. Ποια θα είναι η σχέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την off-shore η οποία φέρεται μέτοχος πακέτου μετοχών. Ποια είναι ακριβώς η δραστηριότητα της εν λόγω υπεράκτιας εταιρείας στην Κύπρο και ποιες οι δοσοληψίες της με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ίδωμεν. Αν ο Μαρινάκης θα καταφέρει να βγάλει αποτέλεσμα με τις άκρες του στην UEFA κατά του Αλαφούζου. Αν έχουν βάση αυτά που υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Τον αδελφό του Τζιμπούρ ψάχνει ο Μελισσανίδης