ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΗ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ!

πηγή: Intime
 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Με το καλημέρα ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε στο χέρι «σημείωμα» στον νεοπροσληφθέντα Φρανκ Άρνεσεν. Στο λένε και πέφτεις ξερός. Ακόμα καλά-καλά δεν πρόλαβε να αρχίσει να δουλεύει το πρώτο εργαλείο του ΠΑΟΚ, για τέτοιον τον πήρε ο Ρώσος, για αρχικουμανταδόρο τον πήρε, και στην πρώτη επιλογή του Δανού, του έδωσε «χαρτάκι». Η καταραμένη «αυλή» του προέδρου.

Πάντα έχει λόγο η «αυλή», οι παοκάρες. Πρόεδρε αυτό, πρόεδρε εκείνο. Και το κορόιδο ο πρόεδρος τους ανέχεται και πέφτει από τη μία γκέλα στην άλλη.

Ο σωστός πρόεδρος έναν «αυλικό» κρατάει. Χρειάζεται κάποιον που θα του δίνει τη μυρουδιά της εξέδρας, του καφενείου, του πεζοδρομίου. Έναν «αυλικό» που τον έχει εκτιμήσει για την κρίση του, όλους τους άλλους τους στέλνει στο διάολο. Πάρτε δρόμο, δεν σας ξέρω, δεν σας έχω ανάγκη.

Βουίζει η Θεσσαλονίκη με την «παρέμβαση» Ιβάν στον Φρανκ Άρνεσεν, που είχε καταλήξει στον Κροάτη Ιγκόρ Τούντορ για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Σαλτάρανε οι αυλικοί και τσίμπησε ο πάντα εκτός τόπου και χρόνο Ιβάν Σαββίδης. «Πάρε κάποιον άλλον, ο Τούντορ είναι λίγος...» ξήγησε ο Ιβάν στον Άρνεσεν.

Αυτό σημαίνει ότι το αφεντικό ακύρωσε τον Άρνεσεν με την πρώτη ουσιαστικά επιλογή του. Τι να λέει ο Δανός; Έμπλεξα! Αυτό λέει. Με κρίνανε κιόλας πριν με δοκιμάσουν. Περίφημο ξεκίνημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μπεργκ το μεγάλου ατού, όχι ο Εσιέν