ΑΡΝΕΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΝΤΟΡ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ... ΚΛΗΡΟ!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Μεγάλε και τεράστιε Ιβάν Σαββίδη, μόνον στη δική σου ΠΑΕ θα συμβεί το πρωτοφανές. Στον ΠΑΟΚ που έχει 35 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και είναι αποφασισμένοι τεχνικός διευθυντής και προπονητής να κάνουν εκκαθάριση. Πολύ σωστά. Να κτίσουν τον νέο ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ σ' άλλες βάσεις, υγιείς και στέρεες, με τη συνεργασία δύο ανθρώπων, του Άρνεσεν και του Τούντορ, που δεν κουβαλάνε τις κληρονομικές παθογένειες της πολυβασανισμένης ομάδας.

Υπ' όψιν ότι τόσο ο Δανός, όσο και ο Κροάτης μέχρι να έρθουν Θεσσαλονίκη γνώριζαν τον ΠΑΟΚ μόνον στο όνομα. Δεν μπορούν να έχουν άποψη υπεύθυνη και τελική για τους παίκτες του ρόστερ. Ποιους χρειάζονται, ποιους όχι. Πώς, λοιπόν, θα αποφασίσουν ποιους να διώξουν, ποιους να δώσουν δανεικούς, αν τα καταφέρουν.

Ύστερα είναι και ο χρόνος, που πιέζει. Αν το μαγαζί ήταν σοβαρό στον ΠΑΟΚ κι όχι στο χύμα η δουλειά, από τον Μάρτιο τουλάχιστον θα έπρεπε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σαιζόν. Όταν πια είχε βρωμίσει το πράμα, όταν αποδείχθηκε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει μέλλον.

Με κλήρωση θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται διαφορετικά. Κληρώνει κάποιος παίκτης και μένει. Κληρώνει και φεύγει. Ό, τι κάτσει.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως υπάρξει συμμαχία Μαρινάκη - Μελισσανίδη