ΠΟΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΛΟΥΚΑ

πηγή: Intime
 

Η σιωπή είναι χρυσός. Μία από τις πιο μεγάλες κουβέντες που βγήκε από τη σοφία του ανθρώπου. Ο αποδυτηριάκιας λέει ότι και η μη σιωπή είναι χρυσάφι, αρκεί να μη λέει κάποιος τις παπαριές του. Υπάρχουν, δηλαδή, λόγια που έχουν αξία όσο οι πιο πανάκριβοι πολύτιμοι λίθοι.

Γενικώς, πάντως, όποιος είναι μετρημένος στα λόγια συνήθως βγαίνει κερδισμένος, εκτός βέβαια από τους πολιτικούς. Αυτοί χωρίς παπαριές είναι στα αζήτητα.

Το ρίξαμε στις φιλοσοφίες. Στις φλυαρίες. Γιατί, όχι. Μια εισαγωγή κάνουμε για την περίπτωση του πολυσυζητημένου τούτες τις ημέρες μπασκετμπωλίστα Σλούκα. Το τάβλι το κούνησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως δεν σηκώθηκε να εγκαταλείψει την παρτίδα. Κι εκεί το πράμα μπερδεύτηκε με το παλληκάρι, λέω για τον Σλούκα, αμέσως μετά το 3-0 του Ολυμπιακού στα μπαράζ με Παναθηναϊκό.

Φοβερά πράγματα. Ούτε Γκάλης και Γιαννάκης να ήταν το παλληκάρι, λέω για τον Σλούκα, που επιτόπου έβαλε στον ίσκιο του Σπανούληδες και Διαμαντήδηδες. Είναι ο παίκτης που θα πάρει τα μισά λεφτά της αγοράς.

Μετά τον Παναθηναϊκό στον τροχό του τζόγου μπήκε και η Φενέρ. Οπότε ο Σλούκας δεν σήκωνε να μιλήσει για αστειότητες του Παναθηναϊκού. Είπαμε. Η σιωπή είναι χρυσάφι και ασήμι μαζύ, διαμάντια και ρουμπίνια.

Επιτόπου του βούλωσε το ανόητο στόμα του Σλούκα ο Γιαννακόπουλος όταν έριξε κι άλλη ζαριά. Όταν ανέβασε το ποσό. Ο Δημητράκης παίζει χοντρά και απέναντί του δεν βλέπει κανένα Σλούκα, ο αντίπαλός του είναι τα δύο αδέλφια.

Όταν, λοιπόν, ο Σλούκας, και ειδικά ο μάνατζερ του πιάστηκε στον ύπνο κατάλαβε ότι για πάρτη του γινόταν τζόγος σε τρία ταμπλώ, αδέλφια, Δημήτρης, Σέρβος, τότε ο μπασκετμπωλίστας έκατσε στη γωνία του και περίμενε να «μιλήσουν» τα πακέτα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο νάνος γιος της παραδουλεύτρας!!!