ΒΑΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 

Στη θέση του Ζωγράφου, αυτού που όριζε τους διαιτητές στα παιχνίδια του σούπερ ληγκ, τοποθετήθηκε ο Γιάννης Τσαχειλίδης. Ηθικό παιδί, λέει ο αποδυτηριάκιας. Το πιο σωστό δεν είναι να πω την προσωπική μου άποψη, όσο να μεταφέρω τι λέει η πιάτσα για το νέο αφεντικό, επί της ουσίας, στη διαιτησία του μεγάλου πρωταθλήματος. Ότι δεν είχε δώσει δικαιώματα όλα τα χρόνια που ήταν κοράκι αλλά και μετά σαν παράγοντας της διαιτησίας στην Κεντρική Επιτροπή.

Άσε το τι λέγεται καταγγελτικά. Δημόσια. Αυτό γίνεται μέσα στα πλαίσια του «παιχνιδιού». Γαβγίζει μια ΠΑΕ για έναν διαιτητή, για μια διαιτησία για να προλάβει ένα κακό. Γνωστή πατέντα από τότε που ασπρίζουν τις γραμμές στο χορτάρι του γηπέδου.

Άσχετο και το ξύλο που έφαγε κάποτε ο Γιάννης Τσαχειλίδης. Τα τελευταία χρόνια δύσκολα καθαρίζει ένα κοράκι με την καχυποψία, δικαιολογημένη κι όχι, να μην τις αρπάξει, να μην του κάψουν το αυτοκίνητο, το φούρνο, το μαγαζί.

Ο Τσαχειλίδης είναι γάβρος. Αμετανόητος. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλη ομάδα o γιος του μακαρίτη Μανώλη Τσαχειλίδη, για χρόνια Νο1 στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού επί Σταύρου Νταϊφά. Κι αυτός ο οπαδικός του πατριωτισμός στην πραγματικότητα τον «υποχρέωνε» στη διαιτησία να μην είναι μεροληπτικός υπέρ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Τους την έσπασε ο κρυόκωλος ο Αρνεσεν