ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

πηγή: Intime
 

Κατ’ αρχήν να δώσω την είδηση που δεν θα την δεις πουθενά. Ο 24ος πταισματοδίκης έστειλε χθες 30 Ιουνίου κλήσεις στα αστυνομικά τμήματα για να ειδοποιήσουν συγκεκριμένα κάποιους κυρίους οι οποίοι είναι σε θέση να βοηθήσουν τη διερεύνηση τυχόν «παρατυπιών» της διοίκησης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί προεδρίας Νίκου Πατέρα.

Οι εν λόγω κύριοι από Βγενόπουλο και Γιαννακόπουλο που ήταν στους μεγαλομέτοχους του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού μέχρι τα μέλη της διοίκησης Δομάζος, Αντωνιάδης και σια καλούνται Παρασκευή 3 Ιουλίου 9:30- 12:30, Λουκάρεως 14, πρώτος όροφος.

Τι γίνεται εδώ; Ακόμα δεν ξεμπέρδεψε η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα και αρχίζει προκαταρκτική ανάκριση για τα οικονομικά δεδομένα του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού και τους λόγους που οδήγησαν την ανώνυμη εταιρεία σε χρεοκοπία. Σε χοντρό οικονομικό άνοιγμα.

Σε τι οφείλεται ξαφνικά το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης για τα εκατομμύρια ευρώ που «χάθηκαν» στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό. Πιθανόν σε έλεγχο ορκωτών λογιστών. Ίσως στους οικονομικούς εισαγγελείς. Δεν αποκλείεται να έχει γίνει κάποια μηνυτήρια αναφορά. Από ποιόν; Από τον Αλαφούζο δεν υπάρχει περίπτωση. Δύσκολο από τον Τζίγγερ Βαρδινογιάννη. Μήπως έχει συμβάλει στο έργο καταγγελία του Αλέξη Κούγια.

Ο αποδυτηριάκιας σίγουρα θα πληροφορηθεί τι συμβαίνει. Κάποιος θα κελαϊδήσει. Ποιος να «κάρφωσε» τον Νίκο Πατέρα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρώτος θα ενημερωθεί αν παρακολουθεί το site του αποδυτηριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης τα δίνει όλα στο παρασκήνιο της UEFA!