Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Άσε τις εφημερίδες του Ολυμπιακού που.. αποθεώνουν τον νέο προπονητή τους, τον Μάρκο Σύλβα. Φοβερά πράγματα. Απίθανα πράγματα. Κάνουν σα να έλθει στο λιμάνι ο Μουρίνιο, όταν τελικά το παλληκάρι ξεμπέρδεψε από την Σπόρτιγκ Λισαβώνος. Μικρό όνομα ο Πορτογάλος, που σημαίνει ότι δεν τον υπολογίζουν από τους αντιπάλους του πρωταθλητή.

Αυτοκρατορία είναι σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός. Αυτοκρατορική δύναμη στο πρωτάθλημα. Αυτός το παίρνει. Μόνον αυτός. Είναι ύβρις, είναι πρόκληση όποιος τολμήσει να ισχυριστεί ότι ο τίτλος δεν είναι προνόμιο. Όταν όλοι οι άλλοι μειονεκτούν αγωνιστικά. Να, όμως, που με την επιστροφή της ομάδας τους στην σούπερ ληγκ οι
αεκτζήδες βγάζουν γλώσσα. Πάμε για πρωτάθλημα

Το ίδιο και οι παναθηναϊκοί. Καιρός ήταν! Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Πέντε χρόνια είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό. Το 2016 θα βγούμε στην κόντρα με τον Μαρινάκη.

Ποιος Μάρκος Σύλβας. Το παλληκάρι πιθανόν να αποδειχθεί Αποκάλυψη Τώρα. Ο προπονητής. Και να αράξει στον Ολυμπιακό. Γιατί βρήκε σαν επαγγελματίας την ομάδα που πάντα ήθελε. Και ο Μαρινάκης τον προπονητή που έψαχνε.

Κακά τα ψέματα. Στην πιάτσα το μεγάλο και φανερό όπλο του Ολυμπιακού είναι ο χοντρός. Τον Μαρινάκη φοβούνται. Περισσότερο από την ομάδα και το ακριβό της ρόστερ. Είναι ένας Ολυμπιακός που τα δίνει όλα στο τσάμπιονς ληγκ και στο πρωτάθλημα κάνει αγγαρεία. Χάρη στον Μαρινάκη ο Ολυμπιακός καθαρίζει τη μπουγάδα στο πρωτάθλημα. Αυτό λένε.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοψήφισμα για την εγκληματική οργάνωση