Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Ξεκάθαρα πράγματα. Αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκό δεν μασάνε λόγια. Πάμε για πρωτάθλημα. Εμείς, μόνο εμείς είμαστε σε θέση να αμφισβητήσουμε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Να του σπάσουμε τον τσαμπουκά.

Ο Παναθηναϊκός επί Ιωάννου Αλαφούζου δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει πρωταθλητισμό. Μόνο να διαμαρτύρεται για την εγκληματική οργάνωση. Και πώς να έχει τέτοιο δικαίωμα με ταμείο χωρίς ρούβλια και δολάρια. Και με ρόστερ όχι καλύτερο από ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Σήμερα η διοίκηση πριν ξεκινήσει την τέταρτη της σαιζόν κουλάντρισε το οικονομικό άνοιγμα. Το χρέος είναι βιώσιμο. Παράλληλα, είναι πλέον ισχυρή η διαπίστωση ότι ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο εμφανίζει αγωνιστικές αδυναμίες.

Αυτό είναι, κατά τον Παναθηναϊκό, το αδύνατο σημείο, η αχίλλειος πτέρνα του αντιπάλου. Ότι σέρνεται για κάποιο διάστημα του πρωταθλήματος, κι αυτό παρατηρείται κάθε χρόνο. Κι αυτό φάνηκε περισσότερο την περασμένη σαιζόν.

Δεν είναι, λοιπόν, αχτύπητος ο Ολυμπιακός, αρκεί και ο Παναθηναϊκός να εξελιχθεί σε αληθινό ανταγωνιστή σ’ όλη την διάρκεια της σαιζόν.

Η μεταγραφή του Εσιέν έδωσε το σήμα περισσότερο στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι αυτή είναι η χρονιά μας. Ότι είναι δική μας. Ότι έχουμε αποχαιρετήσει τον «πρωταθλητισμό» της λιτότητας και με ηθικό και πιο πλούσιο αγωνιστικό οπλοστάσιο ξεκινάμε για τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοψήφισμα για την εγκληματική οργάνωση