ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΕΑ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ, ΚΑΛΟΓΕΡΗ

πηγή: Intime
 

Η Βέροια απαλλάχτηκε. Η δικαιοσύνη που δεν είναι γκαβή, όμως, που αποφασίζει πάντα σα να’ ναι τυφλή, μ’ ένα μουνόπανο δεμένο στα μάτια, έκρινε ότι το ματσάκι Ολυμπιιακός-Βέροια 3-0 ήταν ανόθευτο. Δεν έγινε τίποτα πονηρό. Ότι παραμύθι φούρναρης ο πρόεδρος Αρβανιτίδης ζήτησε από τους παίκτες του να χάσουν 3-0 στο ημίχρονο που είχε τελειώσει 0-0. Ότι είπαν ψέματα προπονητής και οι παίκτες της Βέροιας Καλαϊτζίδης, Γεωργέας, Καλογερής.

Ψευδείς μαρτυρικές καταθέσεις! Δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι στημένοι στο άστητο παιχνίδι Καλαϊτζίδης, Γεωργέας και σια να ρίχνουν λάσπη στο πρωτάθλημα, δηλαδή στον Ολυμπιακό που παίρνει το πρωτάθλημα. Να εφαρμοστεί ο νόμος! Να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει για δυσφήμηση του αθλήματος.

Βεβαίως η απαλλακτική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ δικαιώνει όχι απλά τη Βέροια αλλά κυρίως την τιμή και την υπόληψη του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό, άλλωστε, στο κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδό του το Φως έχει τίτλο «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΒΕΡΟΙΑ». Πήρες χαμπάρι; Καθαρή Βέροια, καθαρός και ο Ολυμπιακός. Και δεν γαμιόνται σήμερα στο πρωτοσέλιδο οι μεταγραφές Καρίγιο, Ροναλντίνιο, Μπερμπάτωφ, Μιραλάς και σία.

Να τελειώνουμε με την Βέροια. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα σ’ αυτήν την ιστορία! Βρωμάει η δουλειά αν τελειώσει μέχρι εδώ που έφτασε. Είπαμε. Να κατηγορηθούν οι Γεωργέας, Καλαϊτζίδης, Καλογερής, το ένα. Το άλλο, να ερευνήσουν αν είναι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης οι δύο της επιτροπής εφέσεων που αθώωσαν τη Βέροια.

Ο ανακριτής διαφθοράς ξέρει. Το έχει ξανακάνει, μάλιστα δύο φορές. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Ούτε τους Αρβανιτίδη, Καλαϊτζίδη και σια, ούτε αυτούς που με τη ψήφο τους καθαρίσανε υπέρ της Βέροιας. Να ψαχθεί η υπόθεση, διαφορετικά η μπόχα δεν φεύγει με τίποτα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού