ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ;

πηγή: Intime
 

Αρχίσαμε από νωρίς. Γιατί με τέτοια εμφάνιση απέναντυ σε τέτοιο αντίπαλο κάνεις άσχημους συνειρμούς για τη σεζόν. Για τον ΠΑΟΚ η σεζόν ξεκίνησε. Το ματσάκι ήταν επίσημο κι αν ο Μακ δεν μείωνε σε 2-1 στο τέλος, μάλλον ο αποκλεισμός θα ήταν σίγουρος από κάποια Λοκομοτίβα.

Η θυγατρική της Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε 2-1 και θα μπορούσε να πάει το σκορ στο 3-0, όταν ο ΠΑΟΚ ήταν λίγος στην επίθεση και απειρολέχιστος στην άμυνα. Σε παρακαλώ. Δεν χρειάζεται να έχεις πλήρη προετοιμασία για να σταθείς ισοβαρής κόντρα σε αυτή την ομαδούλα. Εκτός κι αν η κατάσταση σε έχει κάνει και σένα ομαδούλα.

Δεν άκουσα κανέναν Αρνεσεν να μου πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που είδα. Γιατί αν είναι αυτός δεν χρειάζεται έναν λουσάτο διαχειριστή με υψηλά νταλαβέρια, ακριβά γούστα και νύχι φρεσκολιμαρισμένο από τον προσωπικό μανικιουρίστα. Καλό είναι να μη δουλευόμαστε μεταξύ μας.

Τα λέω όλα αυτά για τον απλό λόγο. Ενας αποκλεισμός θα σημάνει μεγάλο πισωγύρισμα. Τον καταγράφουν οι αριθμοί της ειδικής βαθμολογίας της UEFA και του χρόνου η αφετηρία μπορεί να είναι η ίδια και χειρότερη.

Δεν έχουμε τελειώσει. Δεν θα τη γλυτώσει χωρίς μπινελίκια ο Τούντορ που δήλωνε ότι ήξερε τους Κροάτες, όμως μάλλον δεν ήξερε τη δικιά του ομάδα.

Θα επανέλθω.

Διαβάστε ακόμα:

Εμπλεξε τον αυθορμητισμό με τον κωλοπαιδισμό ο Τζαβέλλας