Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΧΑΔΑΣ

 

Δεν τον ξέρω αυτόν τον Φελίπε Πάρδο που πήρε ο Ολυμπιακός. Θέλω, όμως, να τον δω και να τον μάθω. Από ένστικτο, λέω πως έχει ενδιαφέρον. Γουστάρω τους Νοτιοαμερικάνους της δεύτερης ταχύτητας, έτσι κι αλλοιώς. Ποιοι είναι αυτοί; Ολοι που δεν προέρχονται από Αργεντινή και Βραζιλία.

Το παλληκάρι με βάση όσα διάβασα πρέπει να ήταν κάποτε μεγάλος ζοχάδας που παραλίγο αυτό να του στοιχίσει μια ευοίωνη καριέρα. Στα λόγια του στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού διακρίνει κανείς τα κλισέ της περιοχής, αλλά και την αγωνία του: «Να μεγαλώσω ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος». Δηλαδή; Να πάψω να είμαι τσόγλανος, όπως υπήρξα στην πατρίδα μου και κάποιες άλλες στιγμές στην Πορτογαλία.

Δυνατός, γρήγορος και εκτελεστής από τότε που έγινε πλάγιος επιθετικός είναι οι συστάσεις που τον ακολουθούν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι τον έχει επιλέξει ή έχει δώσει το οκ κάποιος που τον ξέρει περισσότερο από όλους εμάς που διαβάσαμε δέκα πράγματα στο internet. Μιλάω για τον Μάρκο Σίλβα που τον είχε στη δούλεψή του.

Ο Φελίπε Πάρδο δεν παίζει στην εθνική Κολομβίας απ` όσο ξέρω, παρότι οι γάβρικες εφημερίδες και τα σάιτ τον παρουσιάζουν ως διεθνή. Βεβαίως, αυτή είναι η ευκαιρία του να παρουσιάσει τις δυνατότητές του στο Champions League και να ανέβει επίπεδο. Να χρησιμοποιήσει τον Ολυμπιακό σα σκαλί για την εθνική της χώρας του και ένα καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι κακό αυτό, ούτε υποτιμητικό. Εφόσον συμβεί μόνο κέρδος θα έχει ο Ολυμπιακός. Επομένως, θα πρέπει να το εύχεται.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κρύβει την αλήθεια στις μεταγραφές ο Ολυμπιακός