ΓΙΑΤΙ Ο ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Παίζω με ανοιχτά χαρτιά. Τον Ιβάν Σαββίδη, το ξεκαθαρίζω, δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Ούτε συζήτηση ότι ο Ρώσος είναι σοβαρό άτομο. Και πετυχημένος επιχειρηματίας. Στο ποδόσφαιρο, όμως, φως φανάρι δεν ξέρει που βρίσκεται. Που πατάει. Αμολάει κουβέντες σα να λέει ανέκδοτα σε παιδιά ειδικών αναγκών.

Έτσι που λες. Τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ συμπληρωμένα δεν έχει πιάσει ακόμα επαφή με την ομάδα. Ούτε και με το ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεν υπάρχει άνθρωπος δίπλα του να του κρατήσει τη γλώσσα. Πώς, λοιπόν, να μην τον πάρεις στην πλάκα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα κάνω το καλαμπουράκι μου κι εγώ μ' αυτά που λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν μου το επιτρέπει ο ίδιον να τον σχολιάσω με σοβαρότητα. «Ο Ολυμπιακός ξεκινάει κάθε χρόνο με συν 30 βαθμούς» είπε ο σύντροφος Ιβάν. Άρα;

Άρα, ο Ολυμπιακός δεν είναι βρωμικος πρωταθλητής. Είναι μαϊμού πρωταθλητής, αφού δεν το παίρνει κάθε χρόνο με περισσότερους από συν 30 πόντους.

Είναι, όμως, 30 το αβάτζο του Μαρινάκη, μήπως είναι 31, ίσως 27. Γιατί όχι και 17 μόνον.

Κομένη η πλάκα. Το μενού έχει και σοβαρόν και ποιοτικόν συσίτιο. Επειδή δεν μιλάμε μόνον για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Κι όταν μιλάς για τον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να λες ανοησίες. Τι εννοεί ο ποιητής;

Αυτό που εννοώ το γράφω φόρα παρτίδα. Εντάξει, ο Ολυμπιακός ξεκινάει με συν 30. Ο ΠΑΟΚ με πόσους μείον βαθμούς ξεκινάει κάθε χρόνο, ρωτάει ο καλλιτέχνης. Θα σου πω αμέσως το νούμερο.

Σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ του Στέφενς επί Ιβάν και τον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη, επίσης επί Ιβάν, τον ζυγίζω με 1-2 πόντους στο συν. Το πόσο βγαίνει στη σούμα το μείον του ΠΑΟΚ είναι εύκολο το μέτρημα. Αρκεί να μη μπερδευτείς.

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο μεγάλη κουβέντα του Σαββίδη