ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!!

πηγή: Intime
 

«Δυστυχώς βρήκα εμπόδια από ανθρώπους που δεν περίμενα!». Ξανακτύπησε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Εξήγησε γιατί αυτός ο δάσκαλος της μπάλλας και πολύ καλό ανθρωπάκι σπρώχθηκε σε παραίτηση από την εθνική ομάδα.

Ποιοι άνθρωποι έριχναν φόλες στον Ουρουγουανό προπονητή; Ποιοι και πόσοι. Δεν μπορεί να είναι επτά, ούτε τρεις, ένας είναι. Μην τρελλαθούμε. Ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση, μία συμμορία και στην εθνική ομάδα. Ποιος, λοιπόν, είναι αυτός ο ένας που δούλευε υπόγεια και δόλια, και για ποιο λόγο δεν γούσταρε τον Αρμένη.

Αποκλείω τον Κωστένογλου, τον βοηθό προπονητή στην εθνική ομάδα. Αν, βέβαια, ισχύουν αυτά που καταγγέλλει ο Μαρκαριάν. Ο Κωστένογλου, λοιπόν, είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων. Πολύ χαμηλών τόνων, θεούσα σκέτη. Αν, λοιπόν, δεχθούμε ότι μπήκε στο λούκι της προσωπικής φθοράς του Μαρκαριάν, αυτό πρέπει να συνέβη διότι παρασύρθηκε. Να επηρεάστηκε από κάποιον άλλον.

Ποιος είναι αυτός ο άλλος. Ο Καραγκούνης να βγει να μιλήσει. Να μας πει, τι; Πως σχολιάζει τις δημόσιες τοποθετήσεις του Μαρκαριάν. Δεν πιάνει το Δεν ξέρω, Δεν άκουσα, Δεν μπερδεύομαι. Πρώτα απ’ όλους ό,τι παίζει στην εθνική ομάδα υποτίθεται ότι γίνεται κάτω από τη μύτη του Καραγκούνη. Εκτός κι αν μας πει ότι είναι ο κλητήρας της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη παρεξήγηση που έφερε την ΑΕΚ εκτός Σούπερ Λίγκας