ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Κάποτε θα γίνει κι αυτό. Το απίθανο. Το απρόβλεπτο. Αυτό που κανένας δεν περιμένει. Κι όμως. Θα το δούνε με τα ίδια τους τα ματάκια. Εγώ το βλέπω ήδη μπροστά μου. Ότι θα έρθει εκείνη η πουτάνα η στιγμή που θα τα βρουν… Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Η δουλειά θα γίνει όπως ακριβώς προέκυψε στα δύο συνεταιράκια, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Για το καλό της Ελλάδος. Έτσι, για το καλό του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κάποτε θα κόψουν μαχαίρι την εξωαγωνιστική τους αντιπαλότητα. Πότε, ρε, με το καλό;

Όταν χρεοκοπήσουν οι δύο μεγάλοι του ποδοσφαίρου μας. Τότε θα γίνει. Όχι όταν ο ένας θα είναι στα κάτω του, και ο άλλος θα τον πηδάει. Είπαμε. Όπως συνέβη με το σκηνικό στην πολιτική. Το δύο μεγάλα κόμματα που κάποιες εποχές ήταν στη σούμα περισσότερο από το 80% και δεν μπορούν να πιάνουν μαζύ ούτε το 30%. Τότε, ναι.

Μαζεύτηκαν χθες πάλι στη σούπερ ληγκ για το συμβούλιο της διοργανώτριας και επειδή ήταν απών ο Παναθηναϊκός, πλακώθηκε με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Μια ζωή τα ίδια. Τα ίδια και τα ίδια, αυτή είναι η σημασία. Δικαιολογημένα ή, αδικαιολόγητα. Η εγχώρια ποδοσφαιρική Κομισιόν, λέω για τους εταίρους της σούπερ ληγκ, αντί να δουν τι θα κάνουν για την προκοπή του πρωταθλήματος, αυτοί σκυλοβρίζονται. Για θέματα διαφθοράς.

Η φθορά, όχι η διαφθορά θα μας σώσει. Όταν οικονομικά και γι’ αυτό αγωνιστικά οι μεγάλες ομάδες γίνουν ίσα κι όμοια με άλλες, με κάποιες μικρές, τότε θα αναλάβει πρωτοβουλίες το δίδυμο Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού. Όχι για να σώσουν το ποδόσφαιρο, αλλά τον εαυτό τους. Για να αντιμετωπίσουν μια νέα δύναμη που θα γεννηθεί στον ορίζοντα, αλά σύριζα.

Τι, δηλαδή! Ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που σακάτεψαν την Ελλάδα είπανε να τα βρούνε για να γλυτώσουμε τη χώρα; Στα παπάρια τους. Τους ένωσε ο κίνδυνος του σύριζα και ότι έγιναν στα ίδια κυβικά με ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ, Ποτάμι, Χρυσή Αυγή και δεν ξέρω τι άλλο θα ξεμυτήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη παρεξήγηση που έφερε την ΑΕΚ εκτός Σούπερ Λίγκας