AYTOI ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΣ

πηγή: Intime
 

Το είπαμε με κάθε ευκαιρία. Η κατάρα του Άρεως είναι οι αρειανοί. Και για να μιλάμε συγκεκριμένα οι αρειανάρες. Αυτοί που κοιμούνται και ξυπνούν έχοντας κάτω από το μαξιλάρι τους την αγάπη τους για τον Άρη. Όλοι αυτοί που θέλουν να έχουν λόγο και παρέμβαση στα διοικητικά της ομάδας. Όχι, όμως, και την ευθύνη.

Βρέθηκε είναι άγιος άνθρωπος, ο Άλεξ Κάλας. Ούτε στα καλύτερα όνειρά τους. Σοβαρός, αξιοπρεπής κι όχι φαύλος. Όχι στο στυλ της αρειανάρας. Οπαδός της ομάδας, όμως αφού αποφάσισε αν αναλάβει το σακατεμένο από τις αρειανάρες μαγαζί, ξεκαθάρισε ότι θα παίξει επιχειρηματικά. Το καλύτερο. Tο ιδεώδες.

Αυτός είναι ο ορισμός του συνειδητού οπαδού που αποδέχεται να διοικήσει την αγαπημένη του ομάδα. Ότι ποντάρει στην αγοραστική αξία του brandname του Άρεως. Ότι ελπίζει να κερδίσει λεφτά από την ανώνυμη εταιρεία «Άρης».

Έναν τέτοιον θέλει η κάθε ΠΑΕ. Επειδή αν ο μεγαλομέτοχος, έστω ο έχων την οικονομική διαχείριση της εταιρείας, δεν κερδίσει λεφτά ο ίδιος, δεν πρόκειται να καταγράψει έσοδα το μαγαζί.

Όσους συνάντησε, Κοντονήδες και σία, έχουν να λένε για τον Άλεξ Κάλας. Να, κάποιος που θέλει να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο και δεν είναι λαμόγιο, και δεν παριστάνει τον ερωτιάρη της ομάδας του. Να, όμως, που οι οργανωμένοι του Άρεως είναι αδιόρθωτοι. Είμαστε κι εμείς, σου λένε. Όχι σα οπαδοί, σα φίλαθλοι, αλλά σα στελέχη μιας συνιστώσας του σύριζα. Έχουμε άποψη. Αυτός μας κάνει, εκείνος όχι.

Δεν θέλουμε στον Άρη τον Καλαϊτζίδη, τον αδελφό του, σύντροφε Άλεξ Κάλας. Δεν μας κάνει για προπονητής, για τεχνικός σύμβουλος, για ό, τι. Τι είναι αυτό! Είναι ότι αύριο θα του πουν Μην κάνεις αυτό, Αλέκο. Κάνε αυτό, Αλέκο. Εμείς σε θέλουμε Τζανετάκο, όχι Κάλας. Εμείς μεγαλώσαμε με τις ελληνικές ταινίες.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη παρεξήγηση που έφερε την ΑΕΚ εκτός Σούπερ Λίγκας