ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΝΤΕΜΗΣ!

πηγή: Intime
 

«Δεν έχω μάθει ποτέ να λέω ποτέ» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Θέμα προσωπικό του να μη λέει ποτέ στο ποτέ. Το να επιστρέψει στην ΑΕΚ, και με ποια ιδιότητα, σε ποιο πόστο, δεν είναι θέμα προσωπικό, φαντάζομαι.

Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος δηλώνει ότι είχε αρνητισμό στο ποδόσφαιρο γενικώς από τότε που έφυγε από την ΑΕΚ, όμως σήμερα θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο, μάλιστα παρέα με το γιό του. Μέχρι εκεί, όμως. Καμμία σκέψη να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε κάτι άγνωστο, σε μένα τουλάχιστον. Ότι όταν ανέλαβε πρόεδρος της ΠΑΕ έβαλε από την τσέπη του 2 εκ. ευρώ. Για να το λέει έτσι θα είναι. Ότι η ΑΕΚ του οφείλει αυτό το ποσό. Εκτός και αν το έχει ξεχάσει. Και αν το έχει χαρίσει.

Καλό θα ήταν να πληροφορηθούμε με πόσα χρέη επιβαρύνθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα 3,5 χρόνια συγκεκριμένα που ήταν πρόεδρος ο Ντέμης Νικολαΐδης και το απόλυτο εν λευκώ από τους άλλους μετόχους αφεντικό. Θυμίζω ότι η ΑΕΚ επί προεδρίας του έκανε 79 (!!!!!) μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Το ρεκόρ των ρεκόρ στο είδος του.

Μην το λησμονήσω. Η ΑΕΚ στα χαρτιά δεν πτώχευσε. Σύμφωνα με το άρθρο 50 του νόμου 4174/13 τα χρέη της ΠΑΕ από το 2004 που ήταν πρόεδρος ο Νικολαΐδης αφορούν ευθύνη όσων διετέλεσαν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι. Μπλεγμένοι, λοιπόν, είναι οι Δημητρέλοι, Αδαμίδηδες και βέβαια ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον αρνητισμό του μέχρι σήμερα στο πόδοσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια η σχέση του Τζιμπούρ με τον Μελισσανίδη