ΝΤΡΟΠΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Μπράβο στον Μαρινάκη! Πέτυχε μία μεγάλη, θριαμβευτική και επικοινωνιακού χαρακτήρα νίκη στο όνομα της εξυγίανσης και της εύρυθμης λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ένα ακόμα ανέκδοτο που κυκλοφορεί στο χώρο, έκανε δεκτή καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε βάρος του Μελισσανίδη, του ορκισμένου εχθρού του Μαρινάκη.

Πάμε καλά. Πολύ καλά. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Μας καίει εάν π.χ. ο Μαρινάκης που του έχει απαγορευθεί κάθε επαφή με το ποδόσφαιρο, ασχολείται πραγματικά με τον Ολυμπιακό. Εάν ο Μελισσανίδης έχει σχέση ή, όχι με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ασφαλώς και έχει σχέση με την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Άλλο αν δεν εκπροσωπεί την ΠΑΕ, αλλά και δεν την διοικεί. Η όποια «σχέση» του Μελισσανίδη με την ΑΕΚ είναι αυτή που είναι, ανεξάρτητα από την κάθε «σχέση» του, πραγματική, τυπική, ανύπαρκτη, του πρώην προέδρου της ομάδας με τον ΟΠΑΠ. Τι σημαίνει αυτό;

Δεν «επέστρεψε» πριν από 2 χρόνια ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ για να είναι αυτός που ήταν την περίοδο 1992-96. Ούτε σήμερα η «σχέση» του τίγρη με την ΑΕΚ είναι αυτή που είναι επειδή ο ίδιος ή, ο γιός του έγινε μέτοχος στον ΟΠΑΠ. Αντιληπτό ότι ο Μελισσανίδης είναι στην ΑΕΚ σήμερα αυτό που είναι, δηλαδή μια σχέση «από μακρυά» και «από υψηλά» ακόμα και αν αυτός ή, η γυναίκα του δεν είχαν εμπλακεί μετοχικά στον ΟΠΑΠ.

Επί της ουσίας. Είναι ντροπή να καπελώνεται το ποδόσφαιρο από τη διαφορά δύο επιχειρηματιών, σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή είναι η ουσία. Η δυστυχία. Και η κατάρα η κόντρα Μελισσανίδη και Μαρινάκη να ακουμπά το γίγνεσθαι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Και, μάλιστα, με την ευλογία κρατικών οργάνων, όπως είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ).

Εσύ, Κοντονή Σταύρο, που είσαι προϊστάμενος της ΕΕΑ, βάρα την πίπα σου. Μας έδειξες τι καπνό φουμάρεις. Το πήρες απόφαση, φαίνεται, πως όταν έρθει η ώρα να σε σφουγγαρίσουν θα φύγεις με τη στάμπα του γραφικού. Του ανύπαρκτου. Του παρατηρητή των γεγονότων. Έχουμε και γαμώ τον αόρατο στις πολιτικές επεμβάσεις υπουργό αθλητισμού. Ψωνίσαμε από σβέρκο και με τον σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγαλύτερη γκέλα του Κοτσώλη έγινε μετά το ματς