ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!-ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ Ο ΣΑΝΤΣΕΘ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!

πηγή: Intime
 

Οπαδοί του Παναθηναϊκού μπουκάρανε μετά το 2-2 με την Καμπάλα και τον αποκλεισμό από το γιουρόπα ληγκ. Πάλι καλά να λες, που δεν το διέκοψαν το παιχνίδι. Το κουμπί της αγανάκτησης το πατήσανε οι πονηροί με το σφύριγμα της λήξης από το κοράκι. Περίμεναν μήπως γίνει το 3-2 κι όταν χάθηκε η ελπίδα οριστικά, τότε όρμηξαν.

Και την έπεσαν στον Ισπανό σέντερ-μπακ, τον Σάντσεθ. Τι φταίει το παλληκάρι! Τόσο μπορεί, τόσο παίζει. Στο φινάλε δεν εκβίασε κανέναν στον Παναθηναϊκό για να τον πάρουνε από τα αζήτητα. Ο Παναθηναϊκός τον πήρε, και τον πήρε διότι ήτανε φτηνός.

Η διοίκηση τον πλήρωσε το ομορφόπαιδο τον Σάντσεθ, δεν πλήρωσε να τον πάρουνε ο ίδιος, ούτε τον διαλέξανε επειδή έχει όμορφη γυναίκα. Οι βάζελοι, λοιπόν, να τα βάλουν με τη διοίκηση αν δεν τους κάνει ο Ισπανός. Και με τις εφημερίδες που τον έκαναν, τον παραέκαναν πρωτοσέλιδο όταν υπέγραφε στον Παναθηναϊκό.

Μια δικαιολογία έχουν αυτοί που την έπεσαν στον Σάντσεθ. Η πληροφορία τους ότι ο μαλλιάς είναι κατάσκοπος αντίπαλης ομάδας. Αν μάσησαν τέτοιο παραμύθι, τότε οι τραμπούκοι απαλλάσσονται κάθε τιμωρίας.

Διαβάστε ακόμα:

Πουτάνα μπάλλα!!! Πούλησες τον Παναθηναϊκό