ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

πηγή: Intime
 

«Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε απ' εδώ!». Τι να 'ναι πάλι τούτο. Η Εντολή της εξέδρας. Η Απόφαση του λαού. Του οργανωμένου λαού. Αυτό είναι. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όπως εκφράζεται από το πιο μαχητικό κομμάτι του, το Πολιτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του κινήματος της λαϊκής βάσης, χθες στη Λεωφόρο έστειλε το μήνυμα.

«Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε απ' εδώ!»

Μόνο τυχαίο δεν είναι το σύνθημα που ακούστηκε αφού μπήκε και το 4-0 στην ανύπαρκτη Καλλονή. Οι οργανωμένοι έχουν εκτιμήσει ότι αυτός ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι, λοιπόν, αξιοκρατικό, εντελώς λογικό να απαιτούν από τους παίκτες και τον προπονητή να το πάρουν, και μετά να ξεκουμπιστούν. Πρώτα, όμως, να πάρουν το πρωτάθλημα.

«Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε απ' εδώ!»

Να, γιατί αξίζει ο λαός, ο κάθε λαός να τον δουλεύουν. Εννοώ, βέβαια, να τον προσκυνούν οι πονηροί, να τον υπηρετούν, να του κάνουν πεοθηλασμό. Ο λαός. Ο 12ος παίκτης, που στην πραγματικότητα είναι ο πρώτος μπαλαδόρος της ομάδας.

«Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε απ' εδώ!»

Ποιος τολμάει να πει στον περήφανο και ευαίσθητο λαό ότι λέει μαλακίες; Κανένας. Όλοι θα πουν ότι έχει δίκαιο ο λαός.

«Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε απ' εδώ!»

Μιλάει ο λαός. Η οργή του λαού. Με τη γνώση και την πείρα του ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, όμως έχει παίκτες και προπονητή που οι πούστιδοι δεν θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Γι' αυτό, για να μην έχουμε τίποτα περίεργες και ανώμαλες καταστάσεις, αλητείες και τραμπουκισμούς, που δεν ταιριάζουν στον λαό, «Πάρτε το πρωτάθλημα και φύγετε απ' εδώ!», δεν θα σας θέλουμε, ρε, ούτε και σαν πρωταθλητές.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δέλλας έκανε μια χόρτα τον Τούντωρ