ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΡΕΛΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι μαγκιά να κρατήσει έναν παίκτη μια ΠΑΕ. Πιθανόν να είναι και χοντρή μαλακία, ακόμα κι αν ο παίκτης είναι παικταράς.

Μπράβο στον Παναθηναϊκό, βιάστηκαν να πούνε οι γνωστοί χειροκροτητές. Κι εγώ θα πω μπράβο αν η ανώνυμος εταιρεία Παναθηναϊκός έπραξε σωστά, που δεν παρεχώρησε στην βελγική Γκενκ τον Νίκο Καρέλη.

Μεταγραφές είναι αλισβερίσι του δίνω και του παίρνω. Όχι μόνον τον παίρνω. Και στις μεταγραφές δεν δίνεις και δεν παίρνεις μόνον παίκτες, αλλά και χρήμα!

Ποιο ήταν το ζύγι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη συγκεκριμένη πρόταση για τον Καρέλη; Απ' αυτά που είπε ο εκπρόσωπος της Γκενκ ο Παναθηναϊκός και το συζητούσε και τον παραχωρούσε τον παίκτη. Και πολύ καλώς έτσι σκεπτόταν ο Παναθηναϊκός, διότι ΟΛΟΙ οι παίκτες πουλιούνται. Όλοι. Αρκεί η πώληση να είναι συμφέρουσα για την εταιρεία.

Πόσα ήθελε ο Παναθηναϊκός; Περισσότερα από 3,5 εκ., άρα δεν λες μπράβο επειδή δεν... έδωσε τον παίκτη. Τον έδινε, όμως έναντι ποσού που η Γκενκ εκτίμησε ότι είναι μεγαλύτερο από την αξία του πράσινου κυνηγού.

Διαβάστε ακόμα:

Επέμβαση Αλαφούζου για Ταυλαρίδη - Σάντσες