ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΝΑΝΙ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΙΕ

πηγή: Intime
 

Κανείς δεν τον πήρε χαμπάρι. Ποιος ασχολείται; Οπως στο λέω. Μιλάω για τον Ερνάνι που ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τα ρεπορτάζ κατέγραψαν ότι λίγος κόσμος τον αποθέωσε. Τρίχες. Μερικοί υπάλληλοι του αεροδρομίου που υποστηρίζουν τη θρυλάρα έριξαν δυο πενιές. Το ίδιο συνέβη και λίγες ώρες αργότερα με τον Ιντέγιε.

Και πώς να ασχοληθεί ο άλλος με τον Ερνάνι ή τον Ιντέγιε, όταν ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Μπερμπάτωφ. Ο Βούλγαρος επισκίασε τα πάντα. Ακόμα και το γιαούρτωμα του Κικίλια στην Καβάλα ή την απρόσμενη συνάντηση του Τσίπρα με τον Μεϊμαράκη στην Κρήτη.

Ετσι είναι. Ποιος Ερνάνι και Ιντέγιε. Μπερμπάτωφ κύριε. Δεν έχει καμμία σημασία αν οι δυο του Ολυμπιακού μπορεί στην πορεία να αποδειχθούν απείρως πιο χρήσιμοι από τον Βούλγαρο αρχιπαιχταρά. Σημασία έχει αυτή τη στιγμή ποιος κάνει το γκελ.

Να στο θέσω αλλοιώς. Αν ο Μπερμπάτωφ έφτανε στο Ελ. Βενιζέλος αντί του Ερνάνι για τον Ολυμπιακό, θα είχαν μαζευτεί κανά δυο χιλιάδες γάβροι να τον υποδεχθούν και να τον αποθεώσουν. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλύτερο ελάττωμα του Μπερμπάτωφ