ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν ξέρεις ποια είναι η αλήθεια. Μόνο ότι οι παρατρεχάμενοι, έτσι κι αλλοιώς, θα αποθέωναν τον πρόεδρο που δίνει χοντρά πακέτα για την ομαδάρα. Τους πήρε τα σώβρακα ο Μαρινάκης αποφάνθηκαν όλοι οι έτσι. Κι όχι μόνο αυτό. Δεν μάσησε με τα εκατομμύρια που του έδιναν για κάποιους ποδοσφαιριστές της θρυλάρας.

Σε αυτό το σημείο μοιραία αφήνεται να εννοηθεί η σύγκριση με το παρελθόν. Ολοι, έστω και σιωπηρά η συντριπτική πλειοψηφία, συμφώνησαν πως στις προηγούμενες σεζόν ένα βασικό πρόβλημα του Ολυμπιακού ήταν ότι άλλαζε σχεδόν όλο το ρόστερ του κάθε χρονιά. Το θέμα που προέκυπτε ήταν έλλειψη ομοιογένειας, βασικού κορμού για να χτίσεις και τα τοιαύτα. Οχι, βέβαια, με το εμπορικό της υπόθεσης που είχε θετικό πρόσημο για την Ανώνυμη Εταιρεία.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, υπογραμμίζεται, από τους έτσι και τους αλλοιώς, ότι ο Μαρινάκης άλλαξε γραμμή. Η προεδράρα είπε όχι στον πακτωλό των εκατομμυρίων που του άπλωσαν στα πόδια του. Τέτοια επικολυρικά γράφτηκαν. Κι εγώ λέω, πως δεν είμαι σίγουρος αν ο εφοπλιστής άλλαξε πολιτική ή απλώς τα χρήματα που δόθηκαν ήταν λιγότερα από την κοστολόγηση που έκανε η ΠΑΕ στο «προϊόν».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Καραπαπάς και  ο «Βαγγέλης της Μυκόνου»