ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

πηγή: Intime
 

Σήμερα παίζει η εθνική ομάδα. Ναι, υπάρχει κι αυτή, διαλυμένη βέβαια, αποκλεισμένη και ξεχασμένη, αλλά παραμένει ακόμα ζωντανή όσο και η... μνημονιακή Ελλάδα. Τουλάχιστον με τις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου η Ελλαδάρα ομαδάρα ελπίζει... Α, να λέγεται αυτό.

Δεν γίνονται στην πλάκα οι εκλογές. Αγνό παλληκάρι ο Τσίπρας, μας σέρνει πάλι στις κάλπες για να αναλάβει τις ευθύνες του, να μας σώσει. Με την εθνική, τι γίνεται; Δεν υπάρχει φως, για να σωθεί. Αν γινόντουσαν εκλογές και στην εθνική ομάδα ίσως κάτι να γινότανε.

Να μιλήσουμε σοβαρά, όμως. Τι προέκυψε και η εθνική ομάδα άλλαξε δύο προπονητές και με το χειρώτερο τρόπο ντροπιάστηκε, όχι απλά αποκλείστηκε. Λέγονται «πολλά» για τον Γιώργο Καραγκούνη. Πριν τα αναφέρουμε, λέω τα εξής...

Ένα, είναι αδύνατον, ρε, ένας άνθρωπος, μονάχα ένας να κατάφερε τέτοιο πλήγμα στην εθνική. Προπονητής είναι αυτός, βοηθός προπονητή, ο Καραγκούνης όποιον ρόλο κι αν είχε, κάποιος ποδοσφαιριστής, ένας άνθρωπος της ΕΠΟ.

Δύο, όπως συμβαίνει υπάρχουν «καραγκουνικοί» δημοσιογράφοι, όπως και αντικαραγκουνικοί. Αυτοί που τον πάνε, άλλοι που δεν τον γουστάρουνε. Και λέγονται διάφορα που δεν τα γράφουν. Τι λέγεται που για μένα... γράφεται διότι δεν πρόκειται για κάτι αξιόποινο.

Αν, βέβαια, ισχύει κάτι ο δημοσιογράφος οφείλει να το γράψει. Και να μην ισχύει κάτι, καλό είναι να γράφεται(!), διότι μόνον έτσι αποδεικνύεται ότι είναι παραμύθι. Χειρώτερο είναι να «δουλεύει» μια ανύπαρκτη κατηγορία σε επίπεδο «ψιθύρων», που φθάνει μέχρι τα καφενεία και τα στέκια και βλάπτει και θίγει έτσι τον «κατηγορούμενο».

Και πώς, από την άλλη, να «απολογηθεί» ο Καραγκούνης όταν δεν γράφουν αυτά που έχουν να γράψουν οι αντικαραγκουνικοί και τα σαλιαρίζουν δεξιά κι αριστερά.

Επί του θέματος. «Μη μιλάς με τον Γκιρτζίκη!» είχε ζητήσει, λέει, ο Καραγκούνης από τον Μαρκαριάν. Εγώ, σου λέει, είμαι ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον προπονητή της εθνικής.

Νταηλίκι ο Καραγκούνης έκοψε τον Χολέμπα ενώ ο ινδιάνος ήταν στη λίστα των διεθνών που είχαν κληθεί στην εθνική ομάδα. Ακόμα, λέει, ζητούσε από τον Μαρκαριάν, στη διάρκεια του αγώνα, να κάνει αλλαγή ποδοσφαιριστή. Και στον Γκιρτζίκη έλεγε να μην μιλάει με τον Ουρουγουανό για να πάρει την απάντηση: «Γιώργο, κάνε μου τη χάρη. Έτσι δεν βοηθάς, καλύτερα να ξαναπαίξεις μπάλλα...».

Κάπως έτσι, λέει, χάλασαν οι σχέσεις Μαρκαριάν-Καραγκούνη και ο παπούς πήρε το μέρος της ΕΠΟ και «έδωσε» στη δημοσιότητα τον τυπάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι πλήρωσε για Μπερμπάτωφ ο Ιβάν Σαββίδης!