ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΕΘΝΙΚΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Παγκόσμιο ρεκόρ «πέτυχε» η εθνική ομάδα. Τα κατάφερε να χάσει για τέταρτη φορά συνέχεια στην έδρα της, στο Καραϊσκάκη, πάλι από ομάδα Β' εθνικής. Την μικρή, την ελάχιστη Φινλανδία με 1-0, μια αντίπαλο ανίκανη να κέρδιζε 2-0.

Δεν χρειάζεται, όμως, να σταθεί κανείς στα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο για να συμφωνήσει παρακολουθώντας τη θλιβερή εικόνα της ελληνικής ομάδας ότι πρόκειται για την ουραγό της Ευρώπης. Την χειρώτερη ομάδα της.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αποδεδειγμένη πλέον. Επιβεβαιωμένη χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση. Η εθνική ομάδα είναι ένα σκιάχτρο, ούτε καν ανάπηρη. Κι όμως, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι περισσότερο από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας εκνευρίζουν. Μας ζαλίζουν τον έρωτα κάθε φορά ότι η ομάδα, αυτό το νεκρό πράγμα, είναι ικανό να σηκωθεί από τον τάφο και να... ξανακάνει μία... νέα αρχή.

Ο κουτσός, ο παράλυτος, ο κατάκοιτος ότι θα σηκωθεί να τρέξει μαραθώνιο. Μετά, λοιπόν, από την Ρουμανία, την Βορ. Ιρλανδία, τα Νησιά Φερόε, μας την... φόρεσε και η Φινλανδία.

Διαβάστε ακόμα:

Καραγκούνη, απολογήσου για την εθνική ομάδα